MAAK KENNIS MET DE CURSUSSEN VAN OPVOED VILLAGE

OPVOED VILLAGE CURSUSSEN

Saskia en Myke zijn de oprichters van Opvoed Village. Myke is kinder- en jeugd GZ Psycholoog, heeft een eigen psychologiepraktijk en moeder van vier kinderen. Saskia is opvoedcoach en onderzoeker op het gebied van opvoeden én moeder van twee kinderen. “Wij geloven erin dat je opvoeden samen doet, met je geliefde, opa en oma, buren, vrienden, de juf, de meester én nu ook met ons”.

Op de website opvoedvillage.nl bieden ze verschillende cursussen aan. Online, live, audio of E-books. Voor iedereen die wat handvatten kan gebruiken tijdens het opvoeden!  Check hier wat er allemaal mogelijk is; 

 

Online CURSUSSEN 

Liefdevol Ouderschap – 27 online lessen

Een stap-voor-stap methode voor het opvoeden van krachtige, positieve en veerkrachtige kinderen. Opvoeden wordt lichter, leuker én liefdevoller.

Nu is het genoeg – 10 audiolessen

Leer dé zeven praktische stappen waardoor je kind gaat luisteren en ruzie en strijd tot het verleden behoren.

Liefdevol Ouderschap – Online Live > Start nieuwe cursus op 18 april

Ga in dit programma ga je vijf keer 1,5 uur met Myke en Saskia aan de slag en duik in de wondere wereld van het opvoeden van kinderen. Opvoeden wordt lichter, leuker en liefdevoller.

Start nieuwe cursus op 18 april. Schrijf je nu in vol = vol (maximaal 25 personen).

 

Een – op – een coaching

Wil je graag 1 op 1 coaching? Dat kan. Saskia – Opvoed Coach – gaat er graag voor zitten met je. Ontdek samen met haar hoe de energie weer gaat stromen en je terug in de flow van het ouderschap komt.

 

Podcast

Lach om en leer van alle herkenbare situaties zoals we die allemaal meemaken met kinderen. Zo groeien we samen op, opvoeden doe je tenslotte samen: It takes a Village to raise a child.

 

E-book

Maak kennis met Opvoed Village en ontvang gratis een van de e-books.

 

 

Voor meer informatie check de website van OPVOED VILLAGE: www.opvoedvillage.nl

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.