CITYMOM GAAT MY PAPERBAG BABY LUIERTAS TESTEN

MY PAPERBAG BABY 1 MY PAPERBAG BABY 2 MY PAPERBAG BABY 3

Wat een eer! Tassen en accessoire merk MYOMY heeft CITYMOM gevraagd de nieuwste tas in hun collectie te testen; de MY PAPERBAG BABY. Een super stoere ‘luiertas’. Naar aanleiding van mijn bevindingen zal de tas aangepast worden en uiteindelijk in oktober gelanceerd gaat worden!

MYOMY kennen jullie denk ik wel van o.a. de MY PAPER BAG! Dit is zeker een iconisch design product te noemen. Maar na deze tas volgde nog veel meer modellen, en nu is hun laatste ‘kindje’ de MY PAPERBAG BABY ontworpen. Alle tassen, dus ook deze zijn gemaakt van eerlijk verkregen leer. Dat betekent dat het leer afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad en de producten worden geproduceerd door lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen.

De tas is ontwikkeld omdat Ramon, de ontwerper, nog een mooie stoere luiertas miste in Nederland. Een tas die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, en ook niet onbelangrijk ook naar werk me kan en dus gedragen kan worden als je kind uit de luiers is. CITYMOM is het helemaal eens met de stelling van Ramon dat zo’n tas nog mist en is heel blij dat deze tas eindelijk (bijna!) te koop is.

Ik ga de tas de komende maand testen op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid en kijken wat er nog verbeterd aan kan worden. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie mening! Wat vinden jullie belangrijk aan een luiertas? Ik vind deze kleur heel mooi en stoer, maar misschien zien jullie de tas liever in een andere kleur? Wil je meer of minder vakken? Wat moet er echt in zitten? Geef je mening door een berichtje achter te laten onder de blog of mij een email te sturen: bettina@citymom.nl en natuurlijk laat ik jullie t.z.t. het resultaat zien hoe de mooie tas er definitief uit komt te zien!!!

BENIEUWD NAAR HET RESULTAAT? LEES: MY PAPER BAG LUIERTAS

www.MYOMYdogoods.com

 

2 Reacties

  1. Anne

    Is hij al te koop? Ik wil m ook!! Hij ziet er super uit! Goed veel vakken en een lang hengsel. Leer,top!!

    Antwoord
  2. Daan

    Ja! Die wil ik! 🙂 Vanaf wanneer te koop? Ik ben in december uitgerekend dus zou top zijn als deze tas binnenkort wordt gelanceerd. Hoor graag! x

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.