BABYBJÖRN KINDERSTOEL: VEILIG, KLEIN, ÉN MAKKELIJK MEE TE NEMEN!  

BABYBJÖRN KINDERSTOEL

BABYBJÖRN KINDERSTOEL

 

Ben jij nog op zoek naar een kinderstoel waar je kleintje al vanaf 6 maanden inpast? Ik testte de BabyBjörn Kinderstoel voor jullie uit. En kan alvast verklappen, dat hij niet alleen heel veilig is, maar ook nog eens mooi en makkelijk mee te nemen. Deze moet je hebben dus!

Want ja, hier zie je ‘m op de foto, de BabyBjörn Kinderstoel mocht helemaal mee naar Oostenrijk om getest te worden! Daar was deze kinderstoel wel blij mee. Hij houd wel van een tripje en wat sneeuw! Fitz paste er nog net in. De stoel is namelijk geschikt voor kindjes tot drie jaar. In Oostenrijk was Fitz bijna drie.

VEILIGHEID BABYBJÖRN KINDERSTOEL

Punten waar ik persoonlijk op let bij het testen van een kinderstoel is vooral veiligheid. Wist je dat valpartijen van kinderstoelen tot de meest voorkomende verwondingen bij kleine kinderen horen? Nee, dat wist je niet hè!

Met de kinderstoel van BabyBjörn zit je qua veiligheid in ieder geval goed. De BabyBjörn kinderstoel voorkomt dat je kindje kan gaan staan en uit de stoel kan vallen. De meeste kinderstoelen hebben een heupgordel, maar dat is eigenlijk niet voldoende. BabyBjörn heeft daarom iets slims bedacht: bij hun kinderstoel dient het tafeltje als vergrendelbeugel en dat maakt de kinderstoel extra veilig.

Naar mijn mening is de BABYBJÖRN KINDERSTOEL de veiligste maar ook een zeer praktische hoge stoel

En hé, van praktisch zijn wij als MOMs allemaal fan toch!? Wat ik zelf heel fijn vind aan de stoel, behalve de mooie kleur (sorry dat heeft niks met praktisch te maken…), is dat hij lekker makkelijk in elkaar geklapt kan worden.

BABYBJÖRN KINDERSTOEL

DE BABYBJORN KINDERSTOEL IS IDEAAL VOOR IN EEN STADSWONING

Woon je bijvoorbeeld in een wat kleinere CITY woning, dan kan je hem makkelijk inklappen en opzijzetten. Of je neemt hem gemakkelijk mee, als je kindje bij opa en oma gaat logeren. Hij is zo compact dat hij makkelijk in de auto past.
Als je kindje uit de kinderstoel is gegroeid, maar je wilt nog wel een kinderstoel in huis hebben voor als vrienden met kleine kinderen komen, dan neemt hij ook super weinig ruimte in de berging in.

Dan nog een laatste fijn puntje van deze stoel: hij is eenvoudig te reinigen. Ja, dat is belangrijk bij een kinderstoel, tenzij je een kind hebt dat nooit knoeit. Dan wil ik heel graag al jouw tips en tricks weten 😉

Meer info over de kinderstoel? Check de webshop van BABYBJÖRN  

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.