ALLE MUSTHAVES VOOR EEN EERSTE VERJAARDAG

MUSTHAVES VOOR EEN KINDERFEESTJE | CITYMOM.nl 1

Fitz werd één jaar. Toch altijd een mijlpaal, de eerste verjaardag van je kind! Het fijne van een 1-jarige verjaardag (of 2 of 3 trouwens..) is dat het ’t kind nog niet heel veel uitmaakt hoe en wat. Je hoeft nog niet alles uit de kast te gaan trekken ook al is dat natuurlijk wel leuk om te doen! In deze blog vertel ik je wat je wel nodig hebt en waar je dat vandaan kan halen. 

1. UITNODIGING

1.DE UITNODIGING

Zorg dat je een maand voor het feestje begint iedereen een uitnodiging hebt gestuurd. Nodig familie en hooguit een paar vrienden uit. Het klein houden is wel zo fijn voor de jarige, zo wordt het niet te druk. Ik schreef al eerder een blog over de uitnodiging en waar ik die liet maken.

2. Verjaardagsoutfit

2. DE VERJAARDAGSOUTFIT

Ik vind het leuk om op de verjaardag mijn kindjes er leuk uit te laten zien en het liefst ook in iets nieuws / feestelijks! Voor Fitz koos ik voor de super zachte trui van het nieuwe Nederlandse merk Bobbi & Kate. Ik vind de truien super vrolijk (en de naam ook erg leuk!) De truien zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren, check de webshop: www.bobbiandkate.com.

VERSIERING1 VERSIERING 2

3. DE VERSIERING

Eigenlijk heb je maar een paar key essentials nodig om het feestelijk te maken! Om het een geheel te maken kan je kiezen voor een thema. Ik had de slinger van Eef Lillemor gekocht omdat ik die zo cute vond! En besloot daar het thema op aan het passen, dus alles mint groen te doen. Bekertjes, rietjes, bordjes, ballonnen en confetti kocht ik in de kleur bij Happily ever After Deco. Een super leuke webshop om je kinderfeestje aan te kleden of waar je inspiratie op kan doen mocht je zelf geen idee hebben. Met dus maar een paar items kleed je meteen het hele feestje aan!

De TAART

4. DE TAART

Het leek mij leuk als de taart zou ‘matchen’ met het thema. Via Facebook vond ik Cakeaholic in Amsterdam. Sanna maakt de prachtigste taarten! Je kan doorgeven welk thema je wilt en welke vulling maar je kan ook Senna zelf de vrije loop laten gaan. Ik had een foto van de slinger van Eef Lillemor laten zien en op basis daarvan maakte ze deze super lieve taart! Ik kan je vertellen dat hij ook nog eens mega mega lekker was! Wil je ook je eigen taart laten maken check haar website. Weet je wanneer je een feestje gaat vieren, boek dan zsm een taart want anders heeft ze misschien geen tijd en dat zou zonde zijn!

gardner & the gang X Big & Belg | CITYMOM.nl

5. HET CADEAU

Wat je je kind geeft voor zijn of haar verjaardag kan natuurlijk van alles zijn! Aangezien Fitz ongveer al het speelgoed van Bobbi heeft was dat niet echt een optie. Daarom gingen wij voor de stoere sneakers van Adidas die ik via Omoda kocht. Van opa & oma kreeg hij dit super coole Verner Panton stoeltje. En van zijn peet tante & oom deze te gekke sweater van Gardner & the Gang X Big & Belg.

6. TRAKTATIE CRECHE

6. TRAKTATIE CRECHE

Zit je kind op de creche , dan is trakteren een must natuurlijk! Voor Fitz maakte ik deze traktatie zelf die super easy is! Bij de HEMA koop je een x aantal speelgoed autotjes. Ze komen in een verpakking van 3 voor 4 euro. Een doosje rozijntjes pak je in in een leuk pakpapier.

Ik gebruikte het papier van Eef Lillemor. Met een touwtje erom bind je het ‘cadeautje’ vast en klaar. Wil je helemaal zien hoe ik deze traktatie maak? Lees dan mijn DIY traktatie blog hierover. 

Zoals je ziet is er niet veel nodig om het tot een geslaagde verjaardag te maken! Het taart eten + cadeaus uitpakken is natuurlijk het hoogtepunt van een baby verjaardag!

LEES OOK: 20 X DE MOOISTE TAARTEN VOOR EEN KINDERVERJAARDAG

BLOG BY BETTINA @citymom.interior

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

2 Reacties

  1. Birgit van Knoppen

    Wat een ontzettend schattige sweater heeft hij kado gekregen! Hij is denk ik lekker verwend op zijn dag!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.