9X DE MOOISTE BABYWIPPERS DIE JE WEL IN JE WOONKAMER WIL

9-mooiste-wipstoelen-citymom-nl

Als je een kleine baby hebt dan is een babywipper echt een must. Hij of zij kan nog niet zitten en op deze manier kan je je baby makkelijk bij je zetten. Ik had er thuis toen mijn kindjes nog baby’s waren zelfs twee! Een voor in de badkamer en een voor in de woonkamer!

Natuurlijk wil je wel dat de wipper een beetje mooi in je huis staat. Tegenwoordig zijn er ook stijlvolle wippers verkrijgbaar! Want laten we wel wezen, leuk al die babyproducten die je in huis moet hebben, maar ik vind het wel echt fijn als ze ook passen in het interieur.

Zelf had ik eerste de Stokke Wipper die ik op mijn Stokke Steps kon klikken. Toen Fitz in zijn kinderstoel zelf kon zitten ben ik overgestapt op de Nuna Leaf. De Nuna Leaf vind ik echt waanzinnig mooi!

Maar ook niet onbelangrijk, werkt hij goed? Je baby moet er wel lekker relaxed in worden en niet al gaan huilen als je hem/haar erin wilt leggen natuurlijk. Maar de Nuna Leaf ziet er zo relaxed uit en Fitz heeft nooit geprotesteerd om er in te gaan, eerder als hij er uit moest!

Het fijne van deze wipper is dat hij kan schommelen. Hij wipt eigenlijk helemaal niet! Hij gaat van links naar rechts, en schommelt dus. Je kan er ook nog een apparaat (soort mini motortje) op zetten, de Leaf Wind, waardoor de wipper continu schommelt.

Deze en nog acht andere mooie wippers heb ik op een rij gezet. Alle wippers hierboven zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar, mocht diegene die jij net leuk vindt niet dezelfde kleur hebben als je bank!

Alle wipstoeltjes zijn verkrijgbaar via BOL.COM

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.