CITYMOM X VSM KIND

Kleine Versie - Blog 1 Foto 1 | ArniKind Vallen en Stoten Gel | VSM Kind X CITYMOM.nl KV 1 Foto 2 | ArniKind Vallen en Stoten Gel | VSM Kind X CITYMOM.nl

BAM hoor ik. Een harde knal en vervolgens een hele harde snik die overgaat in een huilbui. Bobbi was met de schommel rondjes aan het draaien, iets wat ik vroeger ook altijd deed… De schommel draaide zó hard rond dat ze zó duizelig was toen ze uitgedraaid was, dat mijn dochter op de grond viel. Meestal lossen we vallen op met ‘een kusje erop’. Deze keer hielp dat niet en hebben we ons favoriete hulpmiddel VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel erbij gehaald.

Lekker buiten spelen of ravotten in huis, betekend dat er wel eens ‘auw’ wordt gedaan. Bij mijn dochter Bobbi (bijna 5) gebeurt dit vaak buiten. Ze is nu aan het leren fietsen… Bij mijn – wél goed kunnen lopen, maar nog niet goed kunnen rennen of klimmen – zoon Fitz van 1.5 gebeurt dit vaak binnen. Ik verbaas mij er – vooral bij mijn jongste – over hoe vaak hij valt op een dag! Misschien moet ik stiekem nog even wennen aan het feit dat hij een jongetje is, maar laatste telde ik het en was hij wel vijftien keer gevallen! Vijftien keer. Op één dag!

Zo vaak vallen op een dag, vraagt soms om wat extra verzorging van de huid. Voor mijn kinderen wil ik altijd zo veel mogelijk producten gebruiken op natuurlijke basis, helemaal als het op de huid wordt gesmeerd. Daarom ben ik zo blij met de VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel. Deze gel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en op basis van de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (valkruid!). Het andere bestandsdeel Calendula ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Het is een verzorgende eerste hulp gel die alleen op de intacte huid gebruikt mag worden. Ik masseer de gel altijd licht in op de huid. Na het smeren merk ik dat ze beiden snel weer lekker gaan spelen.

De hele dag ‘pas op’ of ‘voorzichtig’ zeggen heeft bij kleine kinderen geen zin. Ze moeten lekker de wereld kunnen ontdekken op hun eigen manier. Omdat ik altijd een tube Arnikind Vallen en stoten gel van VSM Kind in huis of in mijn tas heb, geeft mij dat het vertrouwen om hen als kleine avonturiers door het leven te laten gaan.

P.S. Ook handig; als je vragen hebt over de producten van VSM Kind kan je gratis bellen met VSM (0800-9011), mailen (advieslijn@vsm.nl) of chatten via vsmkind.nl.

 

Photocredits; Fleur van der Minne

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.