SPROET & SPROUT AW17 – THE WILD ONES

SPROET & SPROUT AW17 - SPROET & SPROUT AW17 - SPROET & SPROUT AW17 - SPROET & SPROUT AW17 - SPROET & SPROUT AW17 SPROET & SPROUT AW17 - 6 SPROET & SPROUT AW17 SPROET & SPROUT AW17 SPROET & SPROUT AW17 SPROET & SPROUT AW17

Deze winter neemt Sproet & Sprout je mee terug in de tijd met Britse rock invloeden. Laat je inspireren door de oude helden; Amy Winehouse met haar herkenbare pied-de-poule ruitje, Mick Jagger met zijn gestreepte skinny jeans en David Bowie met zijn alter ego Ziggy Stardust. Een collectie vol met rock ruitjes, kus badges, strepen, bliksemflitsen, sterrenstof en nog veel meer Britse rock.

Je hoeft niet in Groot-Brittannië geboren te zijn om een teddy boy of girl te zijn. Gedraag je een beetje rebels en voeg wat rock ’n roll toe met de kleding van Sproet & Sprout!

Combineer de gestreepte skinny jeans met de stoere biker jacket of ga volledig gekleed in het geblokte rokje met bijpassend blousje; zo ben jij de troublemaker van de stad!

Capsule collectie – Mickey Mouse

Hiernaast komt Sproet & Sprout deze winter met een officiële samenwerking met Walt Disney. In deze capsule collectie speelt rock Mickey Mouse de hoofdrol met het iconische silhouet als basis. Geïnspireerd op onder andere David Bowie’s alter ego Ziggy Stardust is Mickey Mouse op een nieuwe manier te zien!

Sproet & Sprout is hét merk voor kinderen die net zo uniek en fashionable willen zijn als hun ouders. De collecties komen in kalme, basiskleuren want bij Sproet & Sprout doen de prints het werk. Elk artwork is handgetekend, waardoor er ruimte overblijft voor de perfecte imperfecties die de designs tot leven brengen. Klaar om harten te veroveren, de verbeelding te prikkelen en de wereld te rocken.

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.