DUIZENDEN BABYFOTO’S, MAAR NOG GEEN ALBUM? DIT IS DE OPLOSSING!

KROOST BABYBOEKEN
KROOST BABYBOEKEN

Je bent negen maanden zwanger geweest, je baby is inmiddels een jaar (of in mijn geval drie jaar) oud en op je telefoon staan 3.000 foto’s (of maak er 10.000 van…) van deze bijzondere jaar / jaren. Het maken van een babyalbum is er nog steeds niet van gekomen. Herkenbaar? Voor mij wel en daarom ben ik super blij dat ik daar nu een oplossing voor heb gevonden; namelijk in de vorm van Kroost babyboeken!

Zelf heb ik 5 hele mooie boeken van mijn kindertijd. Zo’n dik boek met vrolijke retro cover waar mijn moeder met veel zorg tientallen foto’s in geplakt heeft, voorzien van bijschriften. En altijd eindigend met mijn verjaardag, en de bijbehorende verjaardagskaarten die ik had gekregen.

Waar mijn ouders met fotorolletjes zorgvuldig het fotomoment kozen, maak ik (minimaal!) 10-20 foto’s van eenzelfde moment met mijn mobiel. Wat resulteert in momenteel 24.000 foto’s op mijn mobiel, en nog eens 26.000 op mijn laptop. Dan heb ik de foto’s op mijn harde schijf nog niet eens geteld…

Waar is zo’n mooi en bijzonder boek van vroeger gebleven?!

Kroost newborn- en babyboek.

Rosemarie en Harry ondervonden zelf de problemen die veel ouders hiermee hebben. Met duizenden foto’s van hun baby zochten ze een manier om alles mooi te bundelen. Na vele avonden proberen met bestaande fotoservices (de gruwel!) lukt het niet om een mooi album te maken.

Alle foto’s uitzoeken en mooi op de pagina zetten kost veel moeite en dan moet je ook nog eens creatief zijn terwijl je het als jonge ouder al druk genoeg hebt. Dat moest toch makkelijker en leuker kunnen. Daarom bedacht het stel een eigentijdse manier van babyboeken maken. Samen met een team van creatievelingen begonnen ze met het ontwerpen van een newborn- en babyboek.

Zo werd Kroost geboren!

In één avond je babyboek gemaakt

Om het ouders zo eenvoudig mogelijk te maken, bedacht het team van Kroost samen met ouders de ideale tijdlijn om een babyboek in te delen. Aan de hand van mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen in het leven van je baby is het boek makkelijk in te vullen. Zo vergeet je geen moment.

Er zijn verschillende designs om uit te kiezen die je tot op het laatste moment kan wisselen. Bang dat je niet kunt kiezen uit de berg foto’s? Kroost helpt je aan de hand van inspiratie en opdrachtjes.

Wat ik zelf het aller echt allerfijnste aan Kroost vind, is dat zelfs de foto’s worden gesorteerd op de leeftijd van je kind. Als je de foto’s upload komen ze dus chronologisch te staan, Zo kun je in één avond het hele boek maken!

Ben je zwanger of is je baby nog klein? Dan laat je het boek meegroeien met je baby en en voeg je steeds een paar foto’s toe. Ja dit is een goede tip, die je waarschijnlijk niet zal toepassen. Maar toch handig dat het kan!

Staat het geheugen van jouw telefoon ook bomvol met babyfoto’s en heb je nog steeds geen album? Gun jezelf een avondje herinneringen ophalen en maak een mooi album via www.kroost.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.