15 X HOUT IN DE KINDERKAMER; KAN TEGEN EEN STOOTJE DUS KIDSPROOF!

Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 1 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 2 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 3 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 4 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 5 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 6 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 7 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 8 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 9 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 10 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 11 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 12 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 13 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 14

Hout in de kinderkamer is stoer, robuust, natuurlijk, rustig en sfeervol. Daarnaast matcht het heel mooi bij vrijwel alles en bij iedere kleur.

Combineer hout bijvoorbeeld met wit, licht grijs of pasteltintjes voor een lieflijke sfeer en met zwart, geel of groen voor een stoer effect.

HOUT = GOUD

Een persoonlijke favoriet is onbewerkt licht hout of hout dat wit geschilderd is, dit geeft zo’n mooi Scandinavisch gevoel!

Je kunt ervoor kiezen om de gehele kinderkamer van hout te voorzien of om alleen te kiezen voor een aantal houten details. Denk aan een onbewerkte houten vloer, houten meubeltjes, een hangstoel van hout, houten planken aan de muur, een houten lambrisering of wandbord.

hout in de kinderkamer

Wat ook een heel mooi effect geeft zijn houten jaloezieën. Shutters zijn ook heel gaaf, maar wil je zelf houten jaloezieën dan geeft dat hetzelfde effect, maar is het vriendelijker voor je portemonnee.

Wat je nu ook steeds meer ziet zijn de houten frames in de vorm van een huisje om onder te spelen of te slapen. Je hoeft daarvoor niet zelf aan de slag met hout en een zaag, er zijn veel partijen die die kant en klaar te koop hebben.

VOORDELEN VAN HOUT IN DE KINDERKAMER

Hout in de kinderkamer heeft een aantal voordelen. Zo is het leuke dat je veel houten accessoires heel makkelijk zelf kunt (laten) maken! Wanneer je You Tube afstruint vind je voldoende inspiratie en instructies voor een leuk DIY-project van hout. Ik vond bijvoorbeeld deze boom van hout die je makkelijk zelf kan maken. Ook geen onbelangrijk detail: hout kan goed tegen een stootje, kan jaren mee en is dus uitermate geschikt voor de kinderkamer!

LEES OOK: 15X INSPIRATIE VOOR EEN HOUTEN VLOER IN DE KINDERKAMER

LIKE IT? PIN IT!

Ferm Living houtenkeuken

Blog by Jorinde van ’t Zelfde

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.