15X INSPIRATIE VOOR EEN HOUTEN VLOER IN DE KINDERKAMER

Kidsrooms with woodenfloor 5

olivelse.typepad

Kidsrooms with woodenfloor

designsponge

Kidsrooms with woodenfloor 1

vtwonen

Kidsrooms with woodenfloor 3

enfantsterriblesmag

Kidsrooms with woodenfloor 3

psikhouvanjou.nl

Kidsrooms with woodenfloor

vlakbijdemolen

Kidsrooms with woodenfloor

makeover.nl

Kidsroom with woodenfloor

singularesmag

Kidsroom with woodenfloor

makeover.nl

minimuhuu.com

minimuhuu.com

objekt.historiskahem.se

objekt.historiskahem.se

Als je denkt aan de vloer in de kinderkamer, denk je misschien aan een lekkere zachte vloerbedekking. Maar een houten vloer kan ook heel goed in de kinderkamer!

Een houten vloer in de kinderkamer staat wel lekker stoer!

Vind je alleen hout te saai, verf de vloer dan in een warme kleur zoals blauw of groen. Of schilder een vrolijk patroontje op de houten planken.

Een witte vloer is ook altijd goed, dan komen kleurrijke accessoires mooi uit. In de kinderkamer van Bobbi en Fitz heb ik ook een houten vloer liggen, zie de laatste foto. 

Ben je opzoek naar vloeren voor de kinderkamer? Dan kan je online veel houten vloeren vinden. Wij hebben de vloer online besteld en laten bezorgen en daarna zelf wit geschilderd. Een keer in de zoveel tijd doe ik er een nieuw laagje wit overheen.

Moet er een ondervloer onder een houten vloer?

Ik kreeg laatst de vraag toen ik een foto van de kinderkamer deelde op Instagram of er een ondervloer onder mijn houten vloer lag. Aangezien de kinderkamers in het souterrain gedeelte van het huis liggen, ligt er onder de houten vloer een betonnen vloer.

Gewoon de ondervloer van het huis. Ik zou wel aanraden een ondervloer te nemen als de kinderkamers op een verdieping boven de woonkamer liggen. Want hout maakt wel wat meer geluid dan vloerbedekking!

Vind je een kamer met een houten vloer toch te veel houd of toch te hard, dan kan je altijd een mooi kleed neerleggen.

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA  @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.