WALLPAPER STORIES VAN KEK AMSTERDAM

Wallpaper stories van Kek Amsterdam 6 Wallpaper stories van Kek Amsterdam Wallpaper stories van Kek Amsterdam 1 Wallpaper stories van Kek Amsterdam 2 Wallpaper stories van Kek Amsterdam 3 Wallpaper stories van Kek Amsterdam 5 Wallpaper stories van Kek Amsterdam 8 Wallpaper stories van Kek Amsterdam Wallpaper stories van Kek Amsterdam

Op de beurs Show Up Amsterdam maakte ik kennis met het nieuwste product van Kek Amsterdam: Wallpaper stories. Pluk van de Petteflet en Floddertje… wie kent ze niet, deze klassieke kinderboeken van Annie M.G. Schmidt met de bijzondere tekeningen van Fiep Westendorp. Zij waren aanleiding voor KEK Amsterdam om een compleet nieuwe collectie fotobehang te ontwikkelen: Wallpaper Stories.

Afbeeldingen van illustraties uit bekende kinderboeken vormen de basis voor deze wandvullende verhalen op de muur. Hoe origineel is dit fotobehang voor de kinderkamer?! Andere getalenteerde illustratoren met wie KEK Amsterdam samenwerkt zijn Coen Hamelink, Wouter Tulp, Noelle Smit, Jesse Goossend en Marije Tolman. Het fotobehang is opgebouwd uit 4, 5, 6 of 8 banen. Elke baan is 49 cm breed en 280 cm hoog. Genoeg om de meeste wanden mee te vullen. De nieuwe collectie Wallpaper Stories bevat meer dan 50 verschillende ontwerpen en is verkrijgbaar via www.kekamsterdam.nl.
Vanaf €180: behang met 4 banen – 194 x 280 cm, tot € 350: behang met 8 banen – 389 x 280 cm

LEES OOK: DIT KEK AMSTERDAM BEHANG IS ONWEERSTAANBAAR

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.