DIT KEK AMSTERDAM BEHANG IS ONWEERSTAANBAAR

kek-amsterdam-behang

kek-amsterdam-behang-snoep-2 kek-amsterdam-behang-snoep-1

kek-amsterdam-behang-snoep-4 kek-amsterdam-behang-7 kek-amsterdam-behang-8 kek-amsterdam-behang-10 wp-105_int wp-303_kikkerbehang_blauw_int kek-amsterdam-behang-12

Je zou er bijna een hap uit willen nemen uit het SNOEP behang van KEK Amsterdam creëer je in no time een gezellige kamer die net even anders is dan anders. Hoe lekker eh leuk is dat spekjes-behang Zoals je ziet ontwerpt KEK Amsterdam nog veel meer leuk Design kinderbehang voor de kinder- of babykamer. Ze hebben ook fotobehang van tekeningen uit bekende kinderboeken. Het fotobehang voor van Fiep Westendorp is mijn favoriet!

Het vliesbehang is niet alleen mooi en uniek, maar ook van goede kwaliteit en sterker dan normaal behang. Het is 165 gram en heeft een supermatte toplaag. Het grote voordeel van vliesbehang: je brengt de lijm aan met een roller op de muur en niet op het behang zelf. Dit maakt het behangen nu veel eenvoudiger dan vroeger. Ook is het met water afneembaar en dus makkelijk schoon te maken als je kindje zich lekker artistiek op de muur heeft uitgeleefd. Ook is het behang milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Naast behang maakt KEK Amsterdam ook nog hippe muurstickers die variëren van levensechte dieren en bomen tot meer abstracte vormen en schoolbordstickers. Met de muurstickers van KEK Amsterdam maak je meteen een statement in huis. De kwaliteit van de muurstickers is erg goed en net als het behang is het opbrengen en afhalen een fluitje van een cent.
De muurstickers zijn gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige matte muurfolie. Deze muurfolie is erg dun waardoor je bijna geen hoogteverschil krijgt. Het folie is bestand tegen water en kun je dus eenvoudig schoonmaken.

Een (stuk) muur behangen of het op plakken van een muursticker is voor mij een snelle manier om iets in huis te veranderen en geef je met een kleine verandering je interieur een grote boost! KEK Amsterdam kan daar dus heel goed bij helpen! Keus genoeg! KEK Studio behang is te koop bij MisterDesign.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.