EASY PEASY; MIJN FAVORIETE KOOKBOEKEN MET GERECHTEN VOOR DE HELE FAM

easy-peasy-kookboek-2
linzen1-easypeasy
lunchboek-easypeasy

Easy Peasy Easy Peasy 1

Quinoa met groene asperges, cherrytomaten & peterseliesaus… Bloemkool met een avocadosausje en kabeljauw… Dit zijn recepten die onder andere te vinden zijn in het kookboek voor de allerkleinsten ‘Easy Peasy’. Geen paniek, je hoeft er (gelukkig) geen uren voor in de keuken te staan. De recepten zijn eenvoudig en boordevol voedingsstoffen. Daarbij wordt ook de visie en denkwijze achter de recepten verteld. Easy Peasy is een mooi vorm gegeven kookboek die als leidraad kan dienen voor wanneer jij gaat starten met het geven van vast voedsel aan je kindje. Ik ben al jaren fan en kook er momenteel uit voor Fitz.

Heb je een wat ouder kindje dat naar school gaat, dan is het themaboek Easy Peasy Lunchbox wat voor jou. Iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is namelijk best een uitdaging. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon is dit boek uitgebracht!

EasyPeasy Family is het vervolg op Easy Peasy en staat nog op mijn wish-list om in huis te halen! Het boek is de opvolger van het succesvolle Easy Peasy. Dit keer voor ouders met kinderen in de basisschool leeftijd en ruim 100 nieuwe gezonde recepten voor lekkere & toegankelijke gerechten.

TIP: wil je wat fijne recepten eerste testen, kijk dan even op hun website onder recepten. Daar staan hele fijne voorbeelden van lekkere gerechten!

www.easypeasykids.nl 

2 Reacties

 1. Pris

  Ik ben fan! Super leuk fijn handig mooi boek!!! Aanrader voor iedere ouder!

  Antwoord
  • BettinaNeseker

   Leuk! Dank je wel voor je enthousiaste reactie!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.