MAALTIJDEN VAN MARLEY SPOON; PERFECT VOOR BUSY MOMS

Marley Spoon Marley Spoon Marley Spoon

Dol ben ik op tijdbesparende producten die je leven makkelijker maken! Wie niet? In die categorie test ik daarom vandaag de Marley Spoon box. Want maaltijden thuisbezorgd krijgen en niet hoeven nadenken over wat ik moet kopen én gaan koken; dat is toch pure luxe!

Op de vraag “wat gaan we vanavond eten?” weet ik nooit een antwoord… Als er iets is wat ik nooit zelf kan is bedenken, dan is het wel wat we die avond gaan eten. Ik ben absoluut geen keukenprinses en heb nooit iets in de ijskast liggen. Maar aangezien ik nu kinderen heb en ik wil dat zij gezond eten is mijn ‘afhaal-en-bezorg-leven’ al een tijdje voorbij. Maar daarvoor is er een ‘maaltijdbox-leven’ voor in de plaats gekomen!

Als ik iets zonde van mijn tijd vind, dan is het wel in de supermarkt staan! Ik ben druk genoeg met werk, kids en mijn sociale leven. Tijd spenderen aan boodschappen doen, liever niet!

Marley Spoon had ik nog niet eerder geprobeerd dus was ik erg benieuwd naar. De chefs van Marley Spoon creëren elke week gevarieerde recepten. Je kan zelf selecteren wat je wilt koken waarna alle stap-voor-stap receptkaarten en alle precies afgewogen ingrediënten bij jou thuisbezorgd worden. Wanneer jou dat uitkomt.

Al mijn problemen opgelost door Marley Spoon

Eigenlijk lost Marley Spoon dus al mijn ‘problemen’ op; het is gemakkelijk (stap voor stap receptkaarten!), het bespaart tijd, is gezond, helpt om voedselverspilling tegen te gaan, ik hoef zelf geen recept te bedenken, heb eten in huis en ik hoef geen boodschappen te doen; Halleluja voor al deze dingen!

Marley Spoon

Hoe werkt het?

Elke maandag krijg je een e-mail met receptsuggesties van Marley Spoon. Deze worden ook weergegeven in je online account. Wil je iets anders koken of een bestelling overslaan, dan kun je tot aan 6 dagen voor de bezorgdatum je voorkeuren aanpassen in je online account. Je kan kiezen uit 2 of 3-4 personen. Natuurlijk kan je na ook zelf kiezen wanneer je alles bezorgd wilt hebben. Wel zo makkelijk, want zo kan je de bezorging in je drukke schema inplannen.

Voor de hele familie

Bobbi en Fitz vonden de twee gerechten die ik geprobeerd had erg lekker. De Oosterse soep met balletjes ging er goed in! De Japanse sesam-sla burger moest ik alleen de Chinese koolreepjes verwijderen van de burger. Maar de burger, en ook de courgette (aka groene) frietjes gingen helemaal op.

Hoe?

Bestel via de Marley Spoon bestelpagina; marleyspoon.nl  bestel en geniet van alle tijd die je bespaart! Ook je kids zullen je hier zeker dankbaar voor zijn. En jij Marley Spoon dat je niet met hun in de supermarkt hoeft te staan!

Marley Spoon

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.