fbpx

STADSMATTIES; SPEELKLEDEN MET JE EIGEN STAD

Stadsmatties Stadsmatties | CITYMOM.nl Stadsmatties | CITYMOM.nl

Synthetisch en kleurrijke speelkleden die niet in je interieur passen zijn dankzij het nieuwe Stadsmatties verleden tijd! Hallo kwalitatieve matten van kurk en natuurlijk rubber gebaseerd op echte steden! Een speelmat van je eigen stad, zodat kinderen (en ouders) veel herkenningspunten hebben en ook nog wat leren tijdens het spelen!

Marco, Leon en Wouter zijn bevriende ontwerpers en hebben vorig jaar een idee bedacht. Dat idee is nu een product geworden! Ze wilden de bestaande speelkleden / verkeerskleden een nieuwe betekenis geven. Ze zijn aan de slag gegaan en hebben er voor gekozen om de speelkleden te baseren op echte steden. Hoe leuk is dat!

Kwalitatieve speelmatten van kurk

Het resultaat is Stadmatties, kwalitatieve matten van kurk en natuurlijk rubber die in de groeiende categorie van design speelgoed en concept stores hun plek vinden. Zo liggen ze o.a. in de winkels van &Klevering in Amsterdam. De eerste versie is gebaseerd op Amsterdam, maar Stadsmatties gaat de hele wereld veroveren met andere steden!

“Kijk Mam, hier is Artis”

Bobbi en Fitz vinden de mat geweldig. “Kijk mam, hier is Artis. Hier wonen Bien & Mats (neefje en nichtje zijn dat…) en hier wonen wij”! Ze racen de hele stad door met de auto’s van Fitz. Niet alleen zij zijn er blij mee. Ik ben blij dat we een leuke speelmat hebben die mooi in ons huis past. Daarnaast gebruik ik hem ook als pilates mat. Leuk voor klein en groot dus deze stadsmat! Te koop via BOL.com

LEES OOK: 10 X DE COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY’S

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.