LILIANE; GEEN POPPENHUIS MAAR EEN POPPENVILLA

LILIANE Dolls Villa 8LILIANE Dolls VillaLILIANE Dolls Villa LILIANE Dolls Villa LILIANE Dolls Villa LILIANE Dolls Villa LILIANE Dolls VillaLILIANE Dolls Villa 10 LILIANE Dolls Villa

Als ik denk aan mijn favoriete speelgoed van vroeger en waar ik het meest en het langst mee heb gespeeld dan is het mijn poppenhuis. Hij staat nu gedurig bij mijn ouders op zolder te wachten tot Bobbi oud genoeg is om er mee te spelen. Ik heb nog steeds een zwak voor poppenhuizen. Dit poppenhuis van Lilane vind ik dan ook echt waanzinnig! 

Eigenlijk kan je niet eens meer spreken van een poppenhuis, maar eerder van een heuze poppenvilla! Hier gaat mijn poppenhuizen-hart sneller van kloppen. Zo’n mooie heb ik echt nog nooit gezien! De villa is een duurzame woning op wielen voor poppen van 30 centimeter, op kindhoogte. Met een design interieur.

Nederlandse poppenvilla

De Nederlandse poppenvilla is uniek in de wereld, omdat hij is gebouwd voor de poppen die kinderen thuis – in veelvoud – hebben, zoals Barbie en traditionele speelpoppen. Hun bijbehorende auto’s, paarden en fietsen hebben toegang tot de villa middels een hellingbaan. Het is dat hij nogal aan de prijs is, want ik had hem echt direct willen kopen om in mijn huis te zetten. Ik denk dat mijn oude poppenhuis voor eeuwig bij mijn ouders onder een doek gaat blijven staan en ik ga sparen voor deze!

www.liliane.eu

 
LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.