DROMERIGE LAMPEN VAN EKATERINA GALERA

EKATERINA GALERA EKATERINA GALERA

Via instagram kwam ik de leuke ballon lampen tegen van Ekaterina Galera! Het zag er zo sprookjesachtig en dromerig uit. Voor Fitz zijn kamer zocht ik nog een lampje wat je de hele nacht aan kon laten en dit lampje was daar perfect voor. Hij is door deze lampen heel snel in dromenland! 

In haar webshop bleek Ekaterina nog meer lampen te verkopen. De ballon lampen zijn er in meerdere kleuren (ik heb voor de witte gekozen). De zakjes met licht erin vond ik ideaal voor op de kamer van Bobbi voor naast haar bed. Beide lampen geven een niet te vel licht, juist perfect om ze aan te hebben net voor en/of tijdens het slapen.

Toen ze binnen waren zag ik pas dat je geen stroom nodig hebt voor de lampen! Er zit namelijk een lichtsnoer in dat op batterijen werkt! Voor kinderen misschien net wat onhandiger uit te doen, aangezien je het apparaatje uit de ballon of zakje moet halen en het een klein schuif knopje is. Maar omdat wij ze de hele nacht aanlaten en ik ze dus zelf aan en uitzet is het prima!

De zakjes met licht wisselen we nu ook wel eens af en zet ik ze weer even in de woonkamer. Het geeft namelijk zo’n knus licht! Net als kaarslicht, maar dan veel veiliger dus! Je moet zelf maar even op haar webshop kijken want de lampen zijn er in meerdere vormen en ook in meerdere materialen trouwens! Wij hebben het dikke papier en vooral Fitz is ook heel blij met zijn nieuwe nachtlamp. Hij slaapt weer als een baby!

www.ekaterinagalera.com

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.