BIO BEBO; BESTEL AL JE BIOLOGISCHE BABYVOEDING VANUIT JE LUIE STOEL!

BIO BEBO BIO BEBO 2

Vanaf nu kunnen gezondheidsbewuste ouders van jonge kinderen kiezen uit een ruim aanbod biologische babyvoeding van meerdere merken in de net gelanceerde webwinkel Bio Bebo! 

Vorige maand lanceerde internetondernemer Barbara den Hollander, zelf moeder van twee jonge kinderen, de webwinkel Bio Bebo, waarin zij meerdere merken biologische babyvoeding samenbrengt. De webwinkel is ontstaan uit de behoefte om jonge ouders te helpen bij hun zoektocht naar biologische babyvoeding. Marktonderzoek toont aan dat biologische babyvoeding in Nederland nog in de kinderschoenen staat. In Nederland is slechts 5% van de babyvoeding biologisch, tegenover 45-90% in andere Europese landen, zoals Noorwegen, Duitsland en Groot-Brittanië.

Als moeder van twee jonge kinderen weet Barbara maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om een gezin draaiende te houden, een carrière op te bouwen, te sporten, met vriendinnen af te spreken en bovenal om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Maar juist dat schiet er soms wel eens bij in. Het kost simpelweg veel tijd om dagelijks verse kindermaaltijden te bereiden die gezond, voedzaam en vooral ook lekker zijn. Dan is het toch superfijn om een goed alternatief te hebben? En dan niet met allerlei enge conserveringsmiddelen en toevoegingen en risico op het gebruik van pesticiden en andere nare middeltjes.

Nederland blijft vooral achter in het aanbod aan biologische babyvoeding. De grote supermarkten bieden vaak slechts de bekende niet-biologische merken aan en de kleinere natuurvoedingswinkels zijn niet altijd makkelijk te vinden of liggen te ver buiten de boodschappenradius. Bij Bio Bebo kun je kiezen uit melkpoeders, ontbijtgranen, fruithapjes, groentehapjes en snacks, allemaal biologisch!

Verschillende merken zijn in de shop onder gebracht, gratis verzending, next-day-delivery, een spaarpuntensysteem, bestellen van uit je luie stoel met je smartphone, tablet of computer, kiezen voor handige weekpakketten, boven €60  geen verzendkosten, maandelijkse Bio Bebo give-aways, de voordelen van deze site zijn eindeloos!

Zelf gebruik ik al jaren biologische voeding voor mijn kinderen dus deze site is super handig! Hieronder mijn persoonlijke 5 favorieten die ik altijd voor Fitz in huis heb en allemaal via Bio Bebo te bestellen zijn;

  1. NEOLAC MELKPOEDER; als je kindje geen borstvoeding meer krijgt maar nog te klein is voor normale melk is dit een hele goede melkmoeder in lekker grote makkelijke verpakking
  2. BABYBIO GROENE GROENTEN; een lekker groente hapje
  3. BIOBIM SLAAP PAPJE; perfect om door de melk te roeren voor het slapen
  4. GOODIES BANAAN RIJSTEWAFELTJES; handige snacks in een zakje voor onderweg
  5. HIPP KINDERKOEKJE MET APPEL; fijn tussendoortje

 

www.biobebo.nl 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.