EEN LICHT & MAKKELIJK OP TE ZETTEN REISBEDJE; JA DIE BESTAAT!

Babybjorn Easy Go Licht reisbedje Babybjorn Easy Go Licht reisbedjeLicht reisbedje Babybjorn Easy Go Licht reisbedje

Echt? Ja echt! Ik heb er nu namelijk net één getest en ik kan je vertellen; ik heb wat reisbedjes gehad maar nog nooit zo’n fijne als deze. Altijd, maar dan ook altijd, was het een mega struggle die %*#* dingen in elkaar te zetten. Nu ik het Easy Go reisbedje van BabyBjörn heb getest, weet ik dat het ook in 20 seconden kan…

20 Seconden? Fa’ real… hoor ik je denken! Ja! Daarom kan ik maar 1 ding zeggen; heb je nog een reisbedje nodig… Koop deze! Als je al een reisbedje hebt…. Gooi je ouwe het raam uit ,want dit bedje opzetten is heaven!

Waarom is dit reisbedje wel makkelijk op te zetten? De techniek is anders dan de andere reisbedjes die wij kennen. Beeld zegt meer dan 1000 woorden, dus check dit filmpje maar dan begrijp je hoe makkelijk het is!

Babybjörn ultra-light reisbed

Dacht je dat het makkelijk opzetten van de Easy Go niet al genoeg voordeel was, dan zal ik nog wat verklappen. Dit reisbedje is ook nog eens Ultra-Light! Het is echt het lichtste en meest compacte bedje dat ik heb gezien en weegt maar 6 kilo.

Openklappen en opvouwen met 1 beweging

Vijftig jaar geleden werd het eerste opvouwbare reisbedje ontwikkeld door Björn. Het opvouwbare bedje, bestond toen nog uit verschillende delen. Wat moeten de MOMS van toen hebben staan schelden tijdens het dragen en opzetten ervan… Je kan het je bijna niet voorstellen als je nu bedenkt dat het reisbedje zelfs een zachte en verende schommelbeweging geeft én maar zes kilo weegt én met één enkele beweging is op te stellen.

What’s also new?

OK nog 1 puntje, dan houd ik op over mijn favo nieuwe reisitem! Maar naast makkelijk uit- en opklapbaar en lekker licht is een laatste voordeel van de nieuwe Easy Go dat deze versie volledig bestaat uit Mesh; een ademende en ecologische netstof die speciaal voor BabyBjörn werd ontwikkeld. Hierdoor kan je je kindje goed zien als hij of zij in het bedje ligt en als je je kind ’s nachts of bij een middagdutje, snel wilt controleren. Andersom is het voor kinderen ook fijn als zij hun ouders zien bij het wakker worden of inslapen.

Ja… het is tijd om deze nieuwe Easy Go aan te schaffen, ik begrijp je! In de online shop van Babybjörn kan je hem vinden!

 LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.