10 X HET MOOISTE KRAAMGOUD

Minitials

Minitials

 

Kraamgoud, baargoud, werpgoud of pushpresent zoals het in het buitenland wel genoemd wordt, is een traditie die steeds meer in opkomst is. Daar worden wij vrouwen blij van, toch?! We zijn negen maanden zwanger geweest én moeten bevallen, dus he, een gouden armband mag daar best tegenover staan! 

Tegenwoordig zie je steeds meer gepersonaliseerde sieraden met letters, een naam in je eigen handschrift gegrafeerd of sieraden met zogenaamde geboortesteentjes. In deze blog selecteerde ik 10x het mooiste kraamgoud voor jou!

Kraamgoud hebben wij na negen maanden zwanger en bevallen gewoon hartstikke verdiend!

De gedachten achter dat goud (of bijvoorbeeld een zilveren armband als dat beter bij je past), is naast dat wij het hartstikke verdiend hebben, dat het gewoon heel mooi is om een sieraad te hebben dat symbool staat voor je kindje(s).

Toen ik beviel van Mees heb ik van mijn vriend een prachtig gouden kettinkje van Minitials gekregen met de letter M. Van te voren heb ik uiteraard wel even een kleine hint gegeven… Ik heb de ketting omgedaan en draag het sindsdien iedere dag. Het is voor mij een heel dierbaar sieraad geworden!

Bij mannen is dit fenomeen nog iets minder bekend dus zorg dat je dit artikel “toevallig” open laat staan op je computer of laat rond de uitgerekende datum een lijstje rond slingeren met je wensen én de winkel waar het kraamgoud te verkrijgen is!

kraamgoud-anna-nina

Anna + NIna

kraamgoud-betty-bogaers

Betty Bogaers

kraamgoud-bobby-rose

Bobby Rose

kraamgoud-gilian-originals

Gillian Originals

kraamgoud-mimi-et-toi

Mimi-et-toi

kraamgoud-minitials-fb

Minitials

kraamgoud-vedder-vedder-2

Vedder & Vedder

kraamgoud-vedder-vedder

Vedder & Vedder

kraamgoud-zadig-voltaire

Zadig et Voltaire

 

LEES OOK:

 

BLOG BY JORINDE VAN ‘T ZELFDE  

Mijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 31 jaar en de trotse mama van Mees van 3 jaar. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik bijna een jaar geleden om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven. Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.