THANK GOD FOR FRIDAY! DEZE PRODUCTEN LAAT IK ALTIJD BEZORGEN!

FRIDAY MASCARA | CITYMOM

Denk jij vandaag ook Thank God it’s Friday!? Nou, I Thank God FOR Friday! Ik heb namelijk onlangs FRIDAY ontdekt. Bij FRIDAY kan je je mascara helemaal zelf samenstellen én wordt deze ook nog eens thuisbezorgd!

Ik gaf al in een eerdere blog deze maand aan, welke diensten ik gebruik om mijn leven een beetje makkelijker te maken. Helpling besprak ik daarin, voor het vinden van een betrouwbare schoonmaker. Ook Charley Cares, voor het vinden van een (last minute) oppas. Maar er zijn ook heel veel producten die ik thuis laat sturen om mijn leven wat makkelijker te maken!

Producten die ik thuis laat sturen zijn;

  • De Koffie Jongens; voor mijn koffiecups 
  • Lillydoo; brengen iedere maand een maandpakket luiers  
  • My Granola; brengt de lekkerste zelfgemaakte granola in mijn brievenbus  
  • Bloomon; zorgt voor een mooi boeket in mijn woonkamer  
  • Picnic; bezorgt de boodschappen  

Heel eerlijk, ik kan niet meer zonder al deze fijne bedrijven. Ze bezorgen allemaal producten die ik iedere dag gebruik/nodig heb, dus hoe chill dat deze gewoon bezorgd worden en je daar niet meer over na hoeft te denken. Nooit meer de stress omdat er geen luiers in huis zijn, of weken een vaas met dode bloemen op tafel hebben staan…

Als MOMs moeten we al aan zo veel dingen denken. Heerlijk dat er dan producten, die we dagelijks nodig hebben, gewoon thuisbezorgd worden. Zo zitten we nooit zonder!

Sinds deze maand heb ik een nieuwe favoriet aan dit bovenstaand lijstje toegevoegd; mijn mascara laat ik thuisbezorgen door FRIDAY; ‘s Werelds eerste customizable mascaramerk!

FRIDAY MASCARA | CITYMOM

MIJN MASCARA LAAT IK NU OOK THUIS BEZORGEN DOOR FRIDAY

Ja, waarom niet? Ook mascara is iets wat ik iedere dag gebruik en ook altijd in huis moet hebben (sorry, zonder ga ik de deur niet uit!). Dus hoe lekker dat zij een herhaalservice hebben en je je mascara om de 1, 2 of 3 maanden thuis kan laten bezorgen!

Daarnaast hebben ze 6 formules en 8 borsteltjes, waardoor je jouw ideale mascara kan samenstellen! Ik hou zelf van veel volume in mascara dus heb ik voor extreme volume mascara gekozen in combinatie met borstel 1. Deze borstel geeft veel mascara af, dus mega volume gegarandeerd. Hou jij liever van gekrulde wimpers? Dan kies je gewoon voor een ander soort mascara en borsteltje!

Je kunt FRIDAY ook eerst een keer proberen, zonder meteen aan een herhaalservice vast te zitten. Dan ga je gewoon voor een eenmalige mascara of pauzeer je jouw herhaalservice na de eerste bestelling. Je zit in ieder geval nergens aan vast! De herhaalservice is maar €10.50 en een eenmalige mascara €12.50.
Ik weet zeker dat jullie nu ook benieuwd zijn naar deze fijne Mascara service!

Check vooral even de mooie en vrolijk gekleurde website van FRIDAY Mascara!

Ik ben ook benieuwd welke producten jullie allemaal thuis laten bezorgen?

Make everyday feel like FRIDAY

én regel ook dat er zoveel mogelijk producten thuisbezorgd worden. Zo hou jij tijd over om echt leuke dingen te doen, ja toch!

FRIDAY MASCARA | CITYMOM

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.