MAAK JE GEBOORTEKAARTJE MAKKELIJK & SNEL MET KAARTJE2GO

Negen maanden zwanger en dan eindelijk is jouw mooie baby daar! Dat nieuws wil je natuurlijk van de daken schreeuwen!!! Nee dat doe je niet alleen via Instagram, want het leukst (en persoonlijkst!) blijft natuurlijk nog altijd een kaartje sturen naar al je vrienden en familie.

Ik vond het vooral leuk dat ik doordat ik zoveel geboortekaartjes naar iedereen had gestuurd, dat ik ook zoveel lieve kaartjes terug kreeg. Iedere dag was het weer feest als de postbode was geweest! 

Maar waar en hoe maak je dan zo’n geboortekaartje? Er is namelijk zo veel keus. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken tipt CITYMOM je Kaartje2go. 

KAARTJE2GO

Bij Kaartje2go kan je op een leuke manier en heel eenvoudig een unieke kaart maken. In vier simpele stappen maak je de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen.

Het verzenden van jouw kaart(en) doen ze ook razendsnel. Je kunt tot 20.00 uur ’s avonds bestellen en dan gaat het dezelfde dag nog op de post! De eerste kaart krijg je bij Kaartje2go gratis, zo kan je bijvoorbeeld dus ook makkelijk een proefdruk aanvragen, zodat je eerst kan zien hoe de kaart eruit komt te zien voordat je er meerdere besteld.

FOLIEDRUK!Echt gaaf zijn de kaartjes met foliedruk! Je kaart wordt echt specialer en extra luxe als je kiest voor een geboortekaartje met foliedruk. Je kan kiezen uit goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Zo creëer je bijvoorbeeld een stijlvol geboortekaartje voor een jongen of meisje met wereldbol, sterretjes en hartjes. Met folie krijgt het geboortekaartje extra glans, hoe mooi! 

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen naar hoe jij het ‘t liefste wilt. 

Hierbij kun je gebruik maken van hun beeldbank, teksten en illustraties. Je kunt ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen en natuurlijk kan je ook helemaal zelf een ontwerp maken en laten drukken mocht je geen keuze kunnen maken uit al die te leuke geboortekaartjes!

EXTRA’S

Bij Kaartje2Go kan je kiezen uit vele extra’s, die het versturen van je geboortekaartjes nog makkelijker en leuker maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende mooie gekleurde enveloppen, en een sluitzegel. Kiezen uit verschillende soorten luxepapier.

Ze maken je het ook makkelijk doordat je adressen van vrienden kan verzamelen via hun, en meteen adresstickers maken. Dat scheelt je uren schrijfwerk. En maak je kaart extra speciaal en deel een video van jullie nieuwe wonder op jullie geboortekaartje. Hoe cool is dat! Zo maak je echt een feest van het versturen van je geboortekaartjes!

kaartje2go.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.