PRE- EN POSTNATALE WORKOUT HOTSPOTS

Hoe blijf je fit voor, tijdens en na de zwangerschap? Voor alle (toekomstige) moeders zet OneFit de leukste pre- en postnatale workout hotspots op een rijtje;

Rondom een zwangerschap is het belangrijk dat je als (toekomstige) moeder goed voor je lichaam zorgt, maar hoe doe je dat? Elke zwangerschap is anders en er zijn veel verschillende pre- en postnatale workouts te volgen, kortom, voor ieder wat wils!


 
Studio 191 (Amsterdam) 


Bij Studio 191 in Amsterdam West en de Pijp kun je prenatal en postnatal Pilates volgen. Deze workout bevordert onder andere een goede houding, verkleint de kans op rugklachten en geeft meer energie voor tijdens en na de zwangerschap.  

Yagoy (Amterdam) 


Vind de rust tijdens een Pregnant your Way les van Yagoy in Amsterdam West of De Pijp. Voel je verbonden met je lichaam en baby tijdens deze ontspannende yogales.  


 
Yogaround (Roterdam) 


Bij Yogaround Weena en Veerhaven worden Mama Flow en Mama Strong lessen gegeven. De lessen zijn speciaal ontwikkeld om (toekomstige) moeders te ondersteunen bij het vinden van een balans tussen de fysieke en emotionele veranderingen die een moeder doormaakt.  

Fitness Academy (Haarlem) 


Bij Fitness Academy volg je Mommy2B Bootcamps, dit zijn outdoor groepslessen voor (toekomstige) moeders die tijdens en na hun zwangerschap graag actief willen blijven, zonder daarbij te veel van je lichaam te vragen. Alle oefeningen worden op maat gegeven, daarnaast zijn de lessen geschikt als je conditie én kracht wilt opbouwen voor de bevalling.  
 


Studio Bondi (Den Haag) 


Op zondag is Studio Bondi in Den Haag de place to be voor een prenatal workout. De yogalessen die hier gegeven worden zijn inclusief meditatie om contact te maken met je baby en ademhalingsoefeningen om volledig te ontspannen.  
 


Online  


The Conscious Club geeft ook online zwangerschap yogalessen, die gemakkelijk vanuit de woonkamer te volgen zijn. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van meditatie, rek-, strek- en ademhalingsoefeningen om je bewust te laten worden van de veranderingen in je lichaam.  

Alle lessen zijn te boeken met de OneFit app en gemakkelijk te filteren op ‘pre/post-nataal’. Zo vind je altijd de workout die het beste bij je past! 

OP ZOEK NAAR MEER PRE- EN POSTNATALE WORKOUT HOTSPOTS: CHECK ONZE CITYMAP!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.