AANRADER VOOR MOMS; DE 3-IN-1 KOKENDWATERKRAAN VAN SELSIUZ

Met de 3-in-1 kokendwaterkraan van Selsiuz haal je het gemak in huis, of beter gezegd: naar je keuken! Koud, warm en kokend water. Je krijgt precies de temperatuur van het water waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Hoe mooi is dat?

De prachtige en stijlvolle modellen van de 3-in-1 kraan van Selsiuz zijn innovatief, strak én praktisch. En, bovendien veilig in gebruik, fijn als je kinderen in huis hebt. Daarnaast is een kokendwaterkraan echt een MUST voor MOMS, ik zet de voordelen op een rij; 

Eerste hulp bij babyflesjes

Heb je een baby of jonge kids dan weet je hoeveel je in de weer bent met flesjes maken. Water koken, melkpoeder erbij… Vooral baby’s kunnen ongeduldig zijn als ze honger hebben….  Midden in de nacht minuten wachten bij de waterkoker? Liever niet toch. Met een Selsiuz is dat verleden tijd. 

Het is daarom een echte musthave voor jonge moeders want binnen drie tellen heb je het flesje voor je baby gemaakt! Als het flesje op is, even kokend water erin doen zodat het flesje weer schoon kan worden. Ook ideaal.

Eten sneller klaar

Na een dag werk of thuis met de kinderen ben je vaak MOE! Uitgebreid in de keuken staan heb je niet heel veel zin in. Daarnaast willen mijn kinderen altijd PER DIRECT eten als ze honger hebben. Snel kunnen koken is als MOM heel fijn. Koken met een kokendwaterkraan gaat tien (ja 10!) minuten sneller! Aan tafel! 

Altijd warme thee

Als MOM herken je dit vast; je maakt een kop thee. Dan komen er tien dingen tussendoor (maaaaaaaaam ik wil een boterhaaaaaaaaaaaam, je telefoon piept, maaaaaam ik wil nog een boterhaaaaaam). Gevolg thee koud. 

Met een deze 3-in-1 kraan heb je dus ALTIJD warme thee want binnen 1 seconde zit er weer kokend water in je beker. Halleluja! 

Meer ruimte op het aanrechtblad

Met kinderen in huis staan er vaak genoeg andere dingen op het aanrecht (flesjes, broodtrommels, een koffiezetapparaat dat overuren maakt..). Ruimte op je aanrechtblad kun je dus goed gebruiken. Deze kraan brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad want de waterkoker kan weg! Bye! 

Veilig voor kleine kinderen 

Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen mocht je echt oppassen met kokend water. De handige en kindveilige druk- en draaiknop van de Selsiuz is van toepassing op verschillende modellen. 

DE ABSOLUTE MUST KNOWS VAN DE SELSIUZ 3-IN-1 KRAAN OP EEN RIJTJE:

  • Makkelijke mechanische of elektronische bediening door middel van een druktoets;
  • Koud en warm water én kokend water door middel van drukdraai knop of twee drukken op de knop;
  • Paneel met druktoets in het keukenblad; deze is ook middels vlakinbouw mogelijk;
  • Koud en warm water door middel van een hendel rechts op of naast de kraan;
  • Beschikbaar in de volgende kleuren: Rvs, Gun Metal, Copper, Gold en zwart en chroom voor met mechanische druk- en draaiknop;
  • De 3-in-1 wordt geleverd met een 5 liter boiler.

OOK IN 4-IN-1 EN 5-IN-1 LEVERBAAR

  • Koud en warm water én gekoeld en bruisend water met een druk op de knop met een 4-in-1-model
  • Koud en warm water én kokend, gekoeld en bruisend water met het 5-in-1-model

IF YOU LIKE IT! PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.