fbpx

BIJ THE PANCAKE BAKERY HEBBEN ZE DE LEUKSTE PANNENKOEKEN VOOR KIDS

Het bekendste pannenkoekenhuis van Amsterdam, gevestigd in een historisch 17e eeuws VOC pakhuis aan de Prinsengracht op een steenworp afstand van het Anne Frank huis en de Westerkerk. Het restaurant heeft een open keuken en heerlijke verschillende soorten pannenkoeken.

Het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam is jarig en trakteert haar kleine gasten

De familie Schaafsma serveert al sinds 1980 haar alom geliefde pannenkoeken volgens geheim familierecept. Dit huiselijk familierestaurant viert deze mijlpaal het liefst door haar meest trouwe gasten te verblijden: de kleine gasten!

Giveaway kidsparty

Wat moeten ouders veel beteuterde gezichten hebben gezien toen de afgelopen tijd kinderfeestjes niet door konden gaan. Met de nieuwe regels is er gelukkig voor de jarigen Jobben en Jetten steeds meer mogelijk. The Pancake Bakery zet daarom graag een kind in het zonnetje door een met pannenkoeken overgoten kinderfeestje weg te geven. De gelukkige moet wel eerst een ‘pancake flip challenge’ winnen.

Kinderen kunnen, met hulp van hun ouders, meedoen door een filmpje van hun flip moves op Instagram & Facebook te posten met een tag @thepancakebakery en hashtag #pancakeflipchallenge. De winnaar zal 12 juli worden bekendgemaakt!

Elk tweede kind een gratis pannenkoek

Daar houden de festiviteiten niet op. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen verblijden krijgen alle gezinnen t/m eind augustus de tweede kinderpannenkoek gratis. Een bezoekje brengen aan het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam op de grachtengordel is een leuke, toegankelijke manier om met de kinderen op stap te gaan.

Zeker na lang stilzitten, is dat lang geen slecht idee. Vergeet niet, eenmaal in het restaurant, op de foto te gaan met de bekende meer dan levensgrote strooppot! 

LEES OOK; 10 FAVORIETE PLEKKEN IN AMSTERDAM OM PANNENKOEKEN TE ETEN 

Pannenkoeken!

Familie Schaafsma is trots op het unieke pannenkoeken beslag dat zijn familie in de jaren 90 heeft ontwikkeld. De menukaart laat de culinaire invloeden doorklinken die de VOC schepen in de 17e eeuw met zich meevoeren.

Naast traditionele pannenkoeken met kaas, spek, stroop en poedersuiker kun je ook verassende pannenkoeken vinden geïnspireerd door Amerikaanse, Indische, Mexicaanse en Griekse culturen.

De kinderpannenkoekenprikkelen de fantasie met namen als de brandweer-, piraten-, prinsessen- of beestenbende pannenkoek.

Faciliteiten:
Kinderstoel
Magnetron
Speciale kinderpannenkoeken met verassing
Kleurplaten

Tarief: kinderpannenkoek: vanaf €4.95

Adres:
Prinsengracht 191
1015 DS Amsterdam
020 6251333
office@pancake.nl

 
Website:
 
Openingstijden:  
Maandag 12.00 – 21.30
Dinsdag 12.00 – 21.30
Woensdag 12.00 – 21.30
Donderdag 12.00 – 21.30
Vrijdag 12.00 – 21.30
Zaterdag 12.00 – 21.30
Zondag 12.00 – 21.30

Grotere kaart weergeven

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.