EASYPARK; FIJNE PARKEERAPP VOOR MOMS WANT HIJ VINDT EEN PARKEERPLEK VOOR JE!

Easypark parkeerapp

Om te parkeren gebruik ik de parkeerapp EasyPark om te betalen. Die vind namelijk óók nog eens een parkeerplek voor mij! Say What!? Dit moeten alle MOMS weten! Want met kinderen wil je zo snel mogelijk een parkeerplek vinden toch!?

Ik mag jullie ook 5 euro parkeertegoed geven! Lees verder!

Sinds ik kinderen heb gebruik ik mijn auto veel vaker! Veel boodschappen: de auto. Speeldate aan de andere kant van de stad: de auto. Pakketjes naar het postkantoor brengen: de auto. En guilty… soms zelfs als het regent drop in Bobbi even met de auto bij school af…

EasyPark is de grootste mobiele parkeerapp van Europa. EasyPark is te gebruiken in bijna 800 steden in 14 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa.

3X WAT IS ER FIJN AAN PARKEREN MET EASYPARK

1. In tegenstelling tot andere parkeerapps waarschuwt EasyPark jou wanneer je hoogstwaarschijnlijk vergeten bent je parkeeractie te beëindigen (heb ik zooooo vaak vroeger gehad!). Zo wordt het risico om per ongeluk teveel te betalen geminimaliseerd.

2. Daarnaast heeft EasyPark Find & Park; een service waarmee de app automobilisten de beste route geeft voor het vinden van beschikbare parkeerplekken dichtbij je bestemming! Dat scheelt een hoop tijd, moeite en frustratie.

3. Met EasyPark heb je aan één app voldoende, ook wanneer je voor vakantie in een van de elf landen bent, waar EasyPark coverage biedt. Je kan dus ook lekker easy de app in het buitenland gebruiken om te parken.

5 EURO PARKEERTEGOED VOOR JOU!

HOE?

  1. Ga naar`; www.easyparkpartners.com
  2. Download daarde EasyPark-app
  3. Voltooi de registratie. Vergeet niet om een geldige betaalmethode in te voeren (er is geen betaling vooraf nodig)
  4. Vul de promotiecode in: easypark18
  5. Je ontvangt direct €5 parkeertegoed

EASYPARK PARKEER APP

Happy Parking 😉

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.