3x NIEUWE KINDVRIENDELIJKE HOTSPOTS IN ZANDVOORT; OP STAP MET DE FAM IN DE MAZDA6

Mazda6 | CITYMOM.nl
Mazda6 | CITYMOM.nl 7
zandvoort kindvriendelijk CITYMOM.nl

Al een tijd is mijn vriend zich aan het oriënteren op een nieuwe auto. Een familie met twee kids vraagt namelijk om een hele andere auto dan alleen een baby. Dat wij de nieuwe Mazda6 mochten testen kwam dus op een goed moment! Om het aangename met het aangename te verenigen besloten wij afgelopen week de Mazda6 mee te nemen naar Zandvoort om langs de nieuwste kindvriendelijke strandhotspots te gaan!

Wat opvalt als we s’morgens voor het eerst in de Mazda6 stappen is de ruimte. Mede door het open dak aan de bovenkant geeft de auto een heel wijds gevoel. De kinderen vinden het ook lekker om zo naar de lucht te kunnen kijken. “Kijk mam een vliegtuig boven ons!” Daarnaast is de achteruitkijkspiegel voor mijn gevoel heel breed, geen idee of het echt zo is, maar in combinatie met de dode hoek spiegels geeft ook dat een ruimtelijk en bovendien veilig gevoel. Ook de kindjes hebben lekker veel ruimte achter in en in de achterbak van deze sedan uitvoering kan ook genoeg.

KOFFIE IN BEACHCLUB SAN BLAS

San Blas CITYMOM.nl

We beginnen de ochtend met een koffie in de permanente Beachclub San Blas. Aangezien wij zelf in San Blas zijn geweest – een van de mooiste stukjes op aarde waar ik ooit ben geweest – voelt het echt als een kleine vakantie als we in deze strandtent zijn! Dat deze strandtent lekker kindvriendelijk is maakt het nog een stukje fijner! Er is een kindermenu, er zijn kinderstoelen en er is vermaak voor de kids d.m.v. kleurplaten en spelletjes. Een goed begin van de dag.

Zeeweg 84 | 2051 EC Overveen |

Het is geen straf om weer in onze Mazda6 te mogen stappen. Wat ik echt super fijn is dat hij via een weerspiegeling aan de onderkant op je voorraam aangeeft hoe hard je rijd, maar ook hoe hard je mág rijden. Voor iemand als ik ideaal omdat ik nooit weet hoe hard ik nou mag. Als ik dan langs het circuit van Zandvoort rijd en auto’s hoor scheuren heb ik zelf ook even de neiging om hard op het gas te trappen! Iets wat ook zeker kan met deze auto alleen, zoals ik al zei, zie ik heel duidelijk dat ik hier níet hard over de boulevard mag! Ik weet zeker dat als ik dit systeem in mijn eigen auto zou hebben dat dit mij heel wat boetes zou schelen!

Mazda6 | CITYMOM.nl 5

LUNCH & RELAXEN IN BERNIE’S BEACH CLUB

zandvoort kindvriendelijk CITYMOM.nl 4

Van San Blas rijden we een klein stukje door naar Bernie’s Beach Club, gelegen aan de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Met een eigen parkeerterrein, ligbedden en twee privé zwembaden is dit een kleine oase! De twee zwembaden vind Bobbi natuurlijk prachtig! Daarnaast is er een speelhuisje en is de beachclub afgeschermd zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kind in een onbewaakt ogenblik de zee in rent. Voor de kleintjes staan er o.a. Bernie’s Burgers op het menu. Een super plek om een hele dag te relaxen!

Boulevard Barnaart 65 | 2041 JA Zandvoort

We stappen weer in op naar de volgende bestemming! Vanbinnen is de auto lekker luxe. Hij rijd heerlijke, is zuinig in gebruik. Daarnaast vind ik de auto vooral heel erg veilig. Er zitten meerdere tools in de auto om die veiligheid te vergroten. Onder andere ook het beeldscherm dat je ziet als je in gaat parkeren en heeft de auto’s ook sensoren aan de zijkant die aangeeft als je ergens te dicht langs gaat.

 

BORREL & DINER IN HIPPIE FISH

zandvoort kindvriendelijk CITYMOM.nl 5 | Hippie Fish

We sluiten de dag af met een borrel en diner bij Hippie Fish. Hippie Fish is de nieuwste aanwinst van Zandvoort en van dezelfde eigenaren als Ubuntu. Waar ze bij Ubuntu niet echt op kinderen zitten te wachten is dat bij Hippie Fish een ander verhaal! Er staan lekkere hapjes op de kaart, er zijn kinderstoelen en er is een plek waar je je kind kan verschonen. Ook rondrennende kinderen vinden ze geen probleem. Het is bijna jammer dat de zon scheen en we buiten waren want het interieur binnen is ook echt prachtig! Er hangt echt een hele relaxte vide in deze tent en het was dan ook een heerlijke plek om de dag af te sluiten.

Boulevard Paulus Loot 3 | Zandvoort |

zandvoort kindvriendelijk CITYMOM.nl 5

We gaan weer terug in de auto van Zandvoort naar Amsterdam. Ik vind het jammer dat we de auto moeten terug brengen want in één weekendje was ik er al helemaal aan gehecht geraakt. Na een hele dag in de zon ben ik best moe en geeft mijn Mazda6 aan dat het beter is dat ik stop met rijden. Eerst schrik ik bijna! Is deze auto helderziend!? Maar bij het terug brengen van de auto legt de MazdaMan uit dat het komt door een sensor die in het stuur zit en die echt voelt dat je moe bent aan de manier hoe je stuurt. Met kinderen is naast ruimte een veilige auto echt het belangrijkste en dat is wat deze auto mij geeft, een veilig luxe gevoel. Mazda6, we gaan je missen!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.