HET VEERKWARTIER; VERKOELENDE KIDSPROOF HOTSPOTS

Het Veerkwartier 1 | CITYMOM.nl Het Veerkwartier 2 | CITYMOM.nl Het Veerkwartier 3 | CITYMOM.nl Het Veerkwartier 4 | CITYMOM.nl Het Veerkwartier 5 | CITYMOM.nl Het Veerkwartier 6 | CITYMOM.nl

Op CITYMOM vind je altijd de beste hotspots ín de stad. Maar ik heb een uniek plekje vond, 15 minuten rijden vanaf Amsterdam (west) en dat moet ik even met jullie delen! Het Veerkwartier (tegenover de IKEA richting Haarlem) is namelijk een te gekke plek als je wat verkoeling zoekt!

Het Veerkwartier is echt een klein paradijsje waar je lekker buiten kan zijn, kinderen kunnen spelen in de speeltuin of aan het meer en jij kan lekker in de zon zitten. Het ligt aan een klein meertje waar in gezwommen kan worden dus waar het op warme dagen lekker afkoelen is. Het fijne vond ik dat het ook niet super druk was. Wij waren er op een zondag op een warme dag en nog steeds was het er gewoon gezellig druk. Misschien omdat nog niet iedereen deze fijne plek ontdekt heeft!

Het Veerkwartier zelf is een knus tentje met een lekker terras. Mocht het weer minder zijn hebben ze trouwens ook een leuke overdekte serre. Er zijn kinderstoelen, er staan kinderhapjes op het menu. En er zijn lekkere NICE ijsjes te koop. Toen wij er waren speelde er een lekker jazzbandje! Hoe leuk!

Rondom Het Veerkwartier is, naast het meer, een avontuurlijk speellandschap waar kinderen kunnen spelen in en met de natuur. Kinderen hebben niet zo veel nodig. Zand, water, boomstronken, een verdwaalde autoband en vooral ruimte. Er is zelfs een speciaal kids programma, dus check even de Facebookpagina om te kijken of er wat leuks te doen is als je er heen gaat; www.facebook.com/veerkidskwartier

Openingstijden:
Maandag t/m zondag 10.00 – 20.30 (sluit de keuken maar bar blijft open).

Adres: A. Hofmanweg 62 | Haarlem | 023 583 4377

www.hetveerkwartier.com

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.