KINDERFEESTJE? DEZE MENSEN ZORGEN VOOR EEN GESLAAGD FEESTJE!

Art 4 dummies : CITYMOM.nl 2
Art 4 dummies VOORjpg

Woon je in de buurt van Rotterdam en geef je binnenkort een kinderfeestje? Ik hou van het organiseren van mooie feestjes. Het meeste regel / maak ik zelf, maar voor bepaalde dingen heb ik toch echt hulp nodig! Graag deel ik toppers uit (de omgeving van) Rotterdam met jou! Toevallig zijn het mensen die dromen voor zowel volwassenen als kinderen laten uitkomen en zijn dus onmisbaar voor een geslaagd kinderfeestje! 

#1 Art 4 Dummies

Weet je even niet wat je met je (mini) gasten aanmoet? Nodig dan Martijn de Groot uit! Martijn is sinds ongeveer zeven jaar een “commerciële kunstenaar”. Hij geeft workshops en maakt in opdracht schilderijen waarbij hij het geen enkel probleem vindt als je duidelijk je voorkeuren aangeeft! Sterker nog; hij vindt het juist leuk om gepersonaliseerde schilderijen “met een verhaal erachter” te maken. Zijn bedrijf heet Art 4 Dummies omdat hij vindt dat er vaak te ingewikkeld wordt gedaan over kunst. Martijn ziet kunst als iets leuks en moois, iets om vrolijk van te worden! Dit straalt Martijn ook uit tijdens de workshops die hij geeft. Deze workshops geeft hij zowel aan volwassenen als kinderen in grote en in kleine groepen. Martijn neemt je op een enthousiaste manier mee in een creatief proces en legt je uit hoe je “zijn” dieren of gebouwen kunt maken. Onze dochter had de middag van haar leven toen ze samen met Martijn een schilderij mocht maken! Op www.art4dummies.nl vind je meer informatie!

Clown Kim : CITYMOM.nl

#2 Clown of Prinses Kim

Als goudsmid werd Kim voortdurend aangesproken op haar drukke gedrag. Drie jaar geleden was zij dit zat en besloot ze dat het tijd was voor een carrièreswitch. Ze oefende drie maanden lang op het maken van ballonfiguren en toen ze dit een beetje onder de knie had, was Clown Kim geboren. Alsof clown zijn al niet bijzonder genoeg is, besloot zij later ook prinses te worden! Als bijvoorbeeld Belle (mijn “lievelings”), Elsa (mijn dochters “lievelings”) of clown maakt zij van ieder feestje een echt feest! Kim is vrolijk, grappig en druk, maar bij kinderen die wat overweldigd zijn door het feestgedruis is zij juist heel lief, rustig en geduldig. Ze vertelt dat ze geregeld wordt ingehuurd om een hele dag met een feestelijke activiteit mee te lopen. Van het versieren van de plek waar het gaat gebeuren tot het entertainen van de kinderen tijdens het feest in de avond (en het opruimen van de ballonnen..). De prijzen staan duidelijk aangegeven op haar website www.clownkim.nl.

Annica taart : CITYMOM.nl

#3 Annica’s Cakes

De taarten die ik “vroeger” zelf maakte smaakten goed, maar waren in de verste verte niet zo mooi als die van Annica. Voor de eerste verjaardag van onze dochter wilde ik (uiteraard) een bijzondere taart! Dus, bestelden we voor één van de eerste keren in ons leven een taart bij een échte taartenmaker. Nét iets duurder dan de fototaart van de Hema ;-), maar dan heb je ook wat! En ik kan je vertellen.. Ik ben erg kritisch! Dus met een bobbeltje hier en daar of een figuurtje dat het nét niet helemaal is; dat trek ik niet zo goed! Gelukkig levert Annica perfectie! Echt! Het marsepein strak en glad en de poppetjes precies zoals ze horen! Annica vindt het modelleren van natuurgetrouwe suikerbloemen en schilderen op de taarten het leukst om te doen. Dit zie je veelal terug op haar bruidstaarten, die ook echt schitterend zijn! En, niet onbelangrijk, de taarten zijn ook erg lekker! Na de eerste verjaardag konden we niet meer stoppen met Annica’s Cakes en inmiddels zijn we drie meisjestaarten en een jongenstaart verder. Annica bakt in Spijkenisse en op haar website www.annicascakes.nl vind je meer informatie.

Rachel fotografie : CITYMOM.nl

#4 Rachel Fotografie

Wij hoeven Rachel niet in te huren omdat we te weinig foto’s hebben van onze kinderen.. Maar wel omdat het tof is om eens een anders dan anders foto te hebben! Een serie écht bijzondere foto’s waar even de tijd voor is genomen. Voor of tijdens het feest is het super leuk om een paar goede foto’s te laten maken! Ik ben fan van Rachel. Ten eerste omdat ik van sprookjes hou en zij ook! Eén van haar specialiteiten is het creëren van een sprookjesachtige sfeer op haar foto’s. En ten tweede omdat ze een heel fijn persoon is om op je feestje te hebben! Rachel stapte bij ons binnen terwijl ik nog met de stofzuiger in mijn hand stond, maar leek daar totaal niet van op te kijken. Rustig maakte ze contact met onze driejarige dochter, trok ze haar schoentjes aan en gingen ze min of meer samen op pad (papa en mama sjokten er wat achter aan). De verjaardag van mijn dochter had een Roodkapje-thema en Rachel zorgde voor prachtige foto’s als mooie herinnering aan dit feest! Voor meer informatie: www.rachelfotografie.nl.

Swan and Stork shirt

#5 Swan & Stork

En ja.. dan moeten we natuurlijk ook nog iets aan! Sinds kort verkoop ik via mijn webshop www.swanandstork.nl shirtjes met cijfers. Toen onze “ouwe oma” laatst negentig werd, maakte ik voor onze kinderen t-shirts met een 9 en een 0. Zo kwamen wij net iets spectaculairder bij oma binnen dan anders! Oma vond het erg leuk! Uiteraard is het ook leuk om een shirt te bestellen met de leeftijd van de jarige job zelf!

Op veel fijne feestjes!

LEES OOK VAN SERENA; WANDELEN MET KIDS IN WAT OOIT HET ‘LAND VAN OOIT’ WAS. 

BLOG BY SERENA VAN IJSSELMUIDE @swan_and_stork

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop SwanandStork.nl ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.