ALTIJD EN OVERAL AL JE FAVO TIJDSCHRIFTEN TOT JE BESCHIKKING!

TIJDSCHRIFT.nl
Een vers tijdschrift, een warme cappuccino (of wijn, ligt aan het tijdstip), en ergens waar ik op (bank, ligbed aan het zwembad) of in (warm bad) kan liggen; een fijner me-time moment bestaat niet. Een tijdschrift lezen is voor mij echt op en top ontspannen. Heerlijk vind ik het. Even wegdromen bij prachtige plaatjes en verhalen en inspiratie opdoen. Je kan mij niet gelukkiger maken. 

Dit jaar ging er 5 kilo aan tijdschriften mee toen ik met vakantie ging. Voor wie dit niet geloofd, ik heb een foto gemaakt…
Één-en-twintig (21 ja!) tijdschriften gingen er deze vakantie mee. We gingen drie weken weg en ik wil altijd 1 tijdschrift per dag.

tijdschrift.nl

before…

Mijn vriend heeft menig keer vloekend mijn zware koffers de afgelopen jaren getild en misschien wel vaker de vraag gesteld; “moeten al die tijdschriften mee”!? Ja ik doe dit al eeuwen, zoveel tijdschriften meeslepen met vakantie. Zelfs toen ik 3 maanden ging backpacken besloeg mijn halve backpack tijdschriften in plaats van outfits. Dat zegt wel wat…

Ok, je kunt mij dus een beetje een tijdschriften addict noemen. Ik geef het toe! Ja, mijn naam is Bettina en ik ben verslaafd aan tijdschriften lezen… Maar met dat overgewicht aan tijdschriften als ik met vakantie ga, ben ik wel klaar. En alle citytrips waarin ik standaard door een stad met een te zware rugzak slenter met een paar tijdschriften erin ook.

Ik heb een abonnement op wel acht tijdschriften per maand en via een van die; Eigen Huis & Interieur, kwam ik bij tijdschrift.nl

tijdschrift.nl

en nu met tijdschrift.nl

De eerste keer toen ik de app opende, kon ik het gewoon niet geloven! 75 van de beste Nederlandse tijdschriften heb ik opeens tot mijn beschikking. De nieuwste edities, maar ook oude. Ik heb dus ALTIJD een vers tijdschrift! Hier werd ik echt extreem blij van en het walhalla voor tijdschrift liefhebbers zoals ik!

Linda, Marie-Claire, VT wonen, Viva, Story, Grazia, ELLE, ELLE Decoration, Bazaar, Kek Mama, de Jan (ook alle speciale uitgave zoals de Jan Living en Vakantie Jan); ALLEMAAL te lezen via mijn telefoon, I-Pad of laptop.

Voor Bobbi staat de Donald Duck er ook op trouwens! Mocht je man ook van tijdschriften houden, staat er ook genoeg voor hem (Quote, Nieuwe Revu etc). Je begrijpt mijn man heeft een tijdschriften trauma en leest liever een boek… maar er zijn vast veel mannen die ook van tijdschriften houden. Naast jezelf kunnen er vier personen genieten van het aanbod want de app is te gebruiken op vijf apparaten tegelijk.

Via de app heb je dus onbeperkt toegang en kun je zoveel lezen als je zelf wilt. Je kunt de app ook offline gebruiken na het downloaden van jouw favo tijdschriften. Wel zo handig als je lang moet vliegen bijvoorbeeld.

Nog 1 fijn ding; en daarna vind ik dat je het zelf moet gaan checken, maar in de app kun je zoeken op onderwerp zodat je de resultaten uit alle tijdschriften krijgt die betrekking hebben op dat onderwerp. Hoe handig is dat!

tijdschrift.nl is de eerste maand gratis daarna betaal je 9.99 per maand. Zo bespaar ik met mijn tien abonnementen dus even heel veel geld per jaar uit! Mensen die al een print abonnement op een van de titels hebben ontvangen 25% korting en betalen 7.50 per maand.

Wat een ontdekking dit! tijdschrift.nl voorziet volledig in mijn tijdschriften verslaving. Ik weet nu al dat dit mijn meest gebruikte app gaat worden!

Probeer tijdschrift.nl nu de eerste maand gratis! 

 

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.