EDITORS’ CHOICE OF THE MONTH MARCH

Editors Choice

Dit is mijn nieuwe maandelijkse blog “Editor’s Choice of the Month” waarin ik mijn 10 favoriete items die ik afgelopen maand heb ontdek met jullie deel! Ontstaan omdat ik zoveel leuke dingen tegen kom maar deze niet altijd allemaal kan verwerken in een blog en op deze manier kan ik toch mijn favorieten laten zien. Hadden jullie de blog met mijn favorieten van februari ook al gezien? Dit zijn mijn favorieten van deze maand! 

1. Kinderparfum ELLE, SO CUTE is een zacht parfum voor jongens- en meisjesbaby’s! Een heerlijke geur voor de kleintjes, een must-have voor moeders! Om lief te zijn voor de tere babyhuid, is het parfum alcoholvrij en hypoallergeen.

2. Meminio Memory Case is een ‘memory case’ van leer waar je al je schatten van je kindje in kan bewaren die je door de jaren heen verzamelt zoals de eerste knuffel, tandjes, speciale kaartjes en foto’s.

3. Hoe leuk is dit bowling spel met schattige Unicorns! Verkrijgbaar via www.littlemelittleyou.com.au waar ze heel veel mooi speelgoed hebben!

4. Mom’s one line a day – 5 year memory book is een perfecte manier om herinneringen vast te leggen. Vijf jaar lang, schrijf je elke dag 1 of 2 zinnen op over je kind zodat je belangrijke gebeurtenissen en uitspraken kan onthouden! Via bol.com

5. Hoe cute zijn deze roze Michael Kors gympen ‘ZIA IVY HEART’ voor kleine girls! Verkrijgbaar via OMODA! 

6. Ik ben echt fan van alle posters van Miniwilla. Onlangs ontdekte ik deze kussenhoes, want het blijft dat ze nog veel meer leuke posters in hun webshop verkopen!

7. De Miniwoo beer kruk is een vrolijke kruk voor de kinderkamer of speelhoek. Maar kan ook gebruikt worden als opstapje voor het tandenpoetsen of handenwassen! €39.95 via www.psikhouvanjou.nl.

8. Benjamins Schuifbestekje is ontwikkeld voor peuters die graag zelf willen eten. Omdat met gewoon kinderbestek de spaghetti nog wel eens aan het plafond eindigt is Benjamins Schuifbestekje ontwikkeld. www.benjamins-products.com

9. Eindelijk een speelkleed gevonden wat WEL mooi in de woonkamer staat! De Leaf Blanket van NoFred heeft een mooie vorm, prachtige kleur en past helemaal in de jungle stijl van nu!

10. Van stickers kun je er nooit genoeg hebben! Met deze prachtige stickers in zachte pasteltinten van Dreamkey Design maak je jouw favoriete spullen, dat fotoboek, kaartje of ene cadeautje nét even mooier Kortom: make everything pretty! www.dreamkey.nl

 

LEES OOK; EDITORS’ CHOICE OF THE MONTH JANUARY

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.