6X VIDEO-TUTORIALS KINDERKLEDING VERMAKEN

Zes video’s van minder dan een minuut, beschikbaar op het YouTube kanaal van Petit Bateau, verandert je zo in een professional kleding fixer-upper! Niet slecht, toch?

Weet jij hoe je kinderkleding moet vermaken? Het idee van de tutorials is, om je veel tips te geven. Zo geef je de favoriete kleding van je kinderen een nog langer leven te geven! Lekker duurzaam dus van Petit Bateau. 

Blijvende Kwaliteit

In 2017 lanceerde Petit Bateau een app inclusief een interface voor het kopen en verkopen van tweedehands kleding, waardoor het gemakkelijker is kleding van generatie tot generatie door te geven. In 2018 ging het merk nog een stap verder door oplossingen aan te dragen voor het repareren en customizen van je favoriete kledingstukken met een eerste serie leuke, kleurrijke tutorials voor kinderen.

Voortbouwend op het succes van de eerste serie, blijft Petit Bateau oplossingen aandragen om beschadigde kleding te redden, dankzij natuurlijke oplossing (citroen, azijn, enz.) die ze een heel nieuw leven geven.

Video Tutorials Petit Bateau

Voor elk onderwerp, heeft Petit Bateau een oplossing om iets te repareren of te customizen. Zo leren kijkers hoe ze een gat in een spijkerbroek kunnen herstellen, of hoe ze dit kunnen customizen door het te bedekken met een klein stukje in de vorm van een krab. Dus geen excuses meer, vanaf nu kan iedereen aan de slag met zijn eigen kleren!

HOE REPAREER JE JEANS? 

HOE CUSTOMIZE JE GESCHEURDE JEANS?

HOE HERSTEL JE KAPOTTE SOKKEN?

HOE TOVER JE OUDE SOKKEN OM TOT HANDIGE HANDSCHOENEN?

HOE VERVANG JE EEN RITS?

5 HANDIGE KLEDING TRUCKS


BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.