TRAVEL BABY AMSTERDAM; MAAKT REIZEN MET KINDEREN MAKKELIJKER!

TRAVEL BABY AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

Travel Baby Amsterdam maakt het reizen met kinderen makkelijker maken voor jou als ouder!
Travel Baby Amsterdam verhuurt namelijk alles wat je baby nodig heeft: kinderwagens, kinderstoelen en wipstoeltjes, reiswiegen, autostoelen, campingbedjes, etc.

Travel Baby Amsterdam biedt maximaal plezier en minimale zorgen bij het reizen met kinderen!

Travel Baby Amsterdam is ontstaan doordat Sabine en haar man Bryan off-road reizen organiseren naar Zuid-Afrika. Jaren geleden huurde ze daar een bedje en een autostoeltje voor hun dochter bij een winkeltje in één van de voorsteden van Kaapstad. Toen Sabine terugkwam in Amsterdam bleek dit concept nog niet in Amsterdam te bestaan. Dat was natuurlijk een kans die zij met haar ondernemersbloed niet kon laten schieten! Daarom starte zij Travel Baby Amsterdam.

“A sustainable way of travelling”

De klanten van Travel Baby Amsterdam zijn overwegend toeristen die een city trip naar Amsterdam maken. Het huren van babyspullen in het land van vakantie/reisbestemming is ook een duurzame manier om te reizen natuurlijk. Je hoeft niet al je spullen per vliegtuig te vervoeren.

Maar voor Amsterdam MOMS is het juist ook heel fijn gebruik te maken van deze dienst!
Een kinderwagen etc heb je natuurlijk wel, maar wellicht geen reiswieg. Mocht het niet voor jezelf zijn, dan kan het een handige service zijn voor als je vrienden of familie op bezoek krijgt of bijvoorbeeld als je je eigen huis weleens via Airbnb verhuurt.

Travel Baby Amsterdam bezorgt al je babyspullen

Travel Baby Amsterdam heeft een bezorgdienst. Je hoeft de spullen dus niet op te komen halen. De baby uitrusting kan bij je appartement of bij het hotel bezorgd worden nadat je bent aangekomen! Hoe fijn is dat! Geen zorgen en geregel vooraf dus!

Ik vind het echt heel slim bedacht om dit op te zetten. Hoe fijn als er zo’n service als dit in iedere stad ter wereld zou zijn! Scheelt een hoop gesjouw en geregel! Check vooral zelf ook even de site, ze verkopen ook babyspullen mocht je opzoek zijn:

www.travelbabyamsterdam.com

LEES OOK: PAKLIJKST KAMPEREN MET BABY, DREUMES, PEUTER & KLEUTER

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.