12 X INSPIRATIE VOOR DE MOOISTE WIEGEN VAN NATUURLIJK MATERIAAL

adoremagazine.com

adoremagazine.com

atelierdupetitparc.fr

atelierdupetitparc.fr

digsdigs.com

digsdigs.com

en las nubes

enlasnubes.nl

LittleHedonist.nl

LittleHedonist.nl

onszelf.nl

onszelf.nl

showhome.nl

showhome.nl

vanoudedingen.nl

vanoudedingen.nl

yummymommyparis.com

yummymommyparis.com

The Sweetest Baby cribs

wiegen natuurlijk materiaal

Bohemian Baby via Wiegenco.nl

 

Ik ben nu 17 weken zwanger en sinds die tijd ben ik weer helemaal “in to the baby stuff.” Liet ik het een jaar geleden nog een beetje links liggen, want druk met peuter puberende Mees, nu ik zwanger ben geniet ik weer volop van alle baby inspiratie die te vinden is op Pinterest en in magazines!

Bohemian Baby

Bovenstaande wiegje is (dus de laatste foto) is van het merk  Bohemian Baby.

Hou je van rotan en van baby’s, dan is deze wieg perfect. De wiegen worden in kleine oplage met de hand gemaakt in Indonesië waardoor elke wieg een kunstwerkje is. Geen één is er het zelfde, maar wel zijn ze allemaal even mooi. Te koop via wiegenco.nl.

We hebben inmiddels natuurlijk al een aardige (en complete) babyuitzet maar dat neemt niet weg dat ik het liefst weer allemaal nieuwe spulletjes wil. Nieuwe baby, nieuwe uitzet! Mijn vriend is er iets minder enthousiast over, al vond hij mijn voorstel om alles op marktplaats te zetten ook best oké.

Moses Mandje

Toen ik zwanger was van Mees leenden we een schattig babywiegje van vrienden. Zo’n soort ‘moses mandje’ die je op een standaard zet maar ook mee kunt nemen of in de box kunt zetten als je zou willen. Nu zouden we dat wiegje zo weer kunnen lenen maar ik zie toch ook verdacht veel ander leuks voorbij komen wat wiegjes betreft.

Zo vind ik een vintage wiegje helemaal fantastisch (helaas geen meer te vinden bij mijn ouders of andere familieleden op zolder, maar een meer Scandinavisch design in wit en blank hout vind ik ook niet verkeerd én past goed in ons interieur…

Babynest voor in de box

Wat ik de laatste tijd ook super leuk vind is het zogenaamde babynest. Letterlijk een nestje wat je in de box kunt leggen of in een wat groter ledikantje, waardoor de baby een veilig en geborgen gevoel heeft. Keuzes, keuzes… Zou dit al de opkomende nesteldrang zijn?!

LEES OOK: 

 

BLOG BY JORINDE VAN ‘T ZELFDE  

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.