10 ESSENTIALS DIE MEE MOETEN MET VAKANTIE

Vakantie Essentials

Volgende week is het in de meeste delen van Nederland VAKANTIE! Tijd om onze koffers te pakken en heerlijk weg te gaan. Ook ik vertrek a.s. zondag voor een week naar Frankrijk, heel veel zin in! Ik heb een lijst gemaakt met 10 ESSENTIALS die je niet moet vergeten deze zomer. Zo zitten er bij ons in de koffer iniedergeval de Easy Up broekjes van Pampers omdat we Bobbi zindelijk gaan proberen te maken! De vakantie is daar namelijk een ideale tijd voor! Met deze 10 items in je koffer heb je gegarandeerd een zorgeloze vakantie! GENIET!

1. FAVORIETE VOORLEESBOEK

omdat Bobbi een week in een andere omgeving slaapt neem ik met vakantie wel altijd haar favoriete voorleesboek en knuffel mee. We doen het zelfde bedritueel dus hetzelfde verhaal voorlezen als thuis zodat ze makkelijk in slaap valt. MEER BOEKEN TIPS? LEES: DEZE 8 KINDERBOEKEN MOETEN MEE IN DE KOFFER VAN JE KIDS!

2. ZONNEBRIL

een zonnebril is ook een must voor kinderen om hun ogen te beschermen en Bobbi vraagt ook echt zelf of ze haar zonnebril op mag als de zon schijnt. Die mag ik dus niet vergeten!

3. PET

naast zonnebrand, een zonnebril en een uv shirt doe ik toch altijd Bobbi nog een pet op! Mini Rodini heeft vrolijke exemplaren deze zomer.

4. PAMPERS

zoals ik al zei gan voor de Bobbi de Easy Up Broekjes van Pampers in de koffer. De vakantie is namelijk een perfecte periode om je peuter proberen zinderlijk temaken en dat gaan we met Bobbi ook proberen! Deze pampers zijn net als een echt broekje pampers makkelijk aan en uit te doen zodat ze dit makkelijk zelf kan doen en op het potje kan. En de broekjes geven ook meer het gevoel dat ze een echt broekje aan heeft in plaats van een luier en dat is goed om alvast te wennen voor straks.

5. HANDDOEK-CAPE

ideaal zo’n handdoek cape. Deze vrolijke is van Name It. Bobbi wil de liefst de hele dag in het water maar deze handdoek is ideaal voor als ze eruit komt om op te warmen.

6. EMMER & SCHEP

Dit is oprecht het enige speelgoed (via de Hema) wat ik altijd mee neen, hier kan Bobbi zich de hele vakantie mee vermaken!

7. WATERSCHOENTJES

Handig als je naar stranden gaat met rotsen of gewoon lekker zomers en verkoelend!

8. SWIMTRAINER

Wat ik echt een uitvinding voor baby’s en peuters vind ik de Swimtrainer. Mocht je het nog niet kennen, schaf hem aan! Je kind kan er al in vanaf 3 maanden en kan zelfstandig in de band liggen. Doordat ze iets voorover hangt maken ze zwemmende bewegingen. Bobbi vindt het fantastisch in de swimtrainer en die dobbert gerust een hele middag in de band in het zwembad!

9. ZONNNEBRAND

voor Bobbi gebruik ik een speciale zonnebrand voor kinderen. Deze fijne zonnebrand van NAIF bevast geen rommel zoals parabenen. Nog beter dus!

10. UV SHIRT: Deze zomer draagt Bobbi de coole UV shirts van het Nederlandse merk Beach & Bandits. Ik vind een UV shirt een must in de zomer. Dus die zit ook zeker in de koffer.

LEES OOK: PAK ALS EEN PRO; DE VAKANTIE-ESSENTIALS CHECK LIST

 

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.