KEET ROTTERDAM; KINDVRIENDELIJKE HOTSPOT

Keet Rotterdam 4Keet Rotterdam 1 Keet Rotterdam 3 Keet Rotterdam 2 Keet Rotterdam 5 Keet Rotterdam 6

Leuke plekken waar je ontspannen kan zitten met een leuke kinderhoek blijven schaars. Rotterdam is een leuke plek rijker, namelijk KEET Rotterdam! 

KEET Rotterdam zit in een zijstraat van de Meent, ideaal dus om te combineren met een dagje shoppen of om gewoon lekker te lunchen. In het koffiecafé is genoeg ruimte voor kinderwagens en ook de kinderhoek is ruim opgezet. Dat ze hier kindvriendelijk zijn blijkt ook uit de kinderkaart.  Wat mij zo aanspreekt aan KEET is dat het een koffiecafé is, maar dat (kleine) webshops, labels en beginnende designers hier hun producten kunnen verkopen zonder zelf aanwezig te zijn.

Ze kunnen hun product tentoonstellen op een plank, kar of in een kast waardoor het aanbod overzichtelijk is maar ook heel breed. Als ik om me heen kijk zie ik sieraden, plantjes, kussens, kunst, kleding, servies en meer.. Het idee achter KEET Rotterdam is echt een totaalbeleving, zien, voelen, bewonderen, ruiken, proeven, luisteren en beleven, ik hou er van!

www.keetrotterdam.nl

LEES OOK: DAG ROTTERDAM; ALLE KINDVRIENDELIJKE TIPS

Blog by Mieke Schuurman 

Mieke is moeder van Amy (febr. ’14) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Werkt als sporttrainer bij Mom in Balance en begonnen met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen en verhalen met ons op CITYMOM. 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.