BEACH & BANDITS; UPF 50+ BEACH WEAR

Beach & Bandits 8Beach & Bandits Beach & Bandits 3 Beach & Bandits 4 Beach & Bandits 5 Beach & Bandits 9

Dat mijn kindje UV-werende kleding draagt als we op het strand zijn vind ik erg belangrijk. Vanaf dag 1 heeft ze een UV shirtje. Helaas een nogal lelijke.. Ik wist één winkel waar ze dit soort shirtjes verkochten en ik kon kiezen uit een blauwe of een turquoise… Daar is Beach and Bandits to the rescue!

Nu vind ik bescherming natuurlijk belangrijker dan dat mijn kind er wel/niet leuk uit ziet in de zon. Maar ik ergerde mij toch aan het shirt. Afgelopen april was ik o.a. met Frederique van Kindermodeblog in Portugal. Haar dochter had een te gek UV-werend (zwem)pak aan. En met lange mouwen, dat miste ik ook!

Natuurlijk moest ik even checken waar deze te gekke UV beach wear vandaan kwam? Ik dacht dit komt vast uit het buitenland want ik had het nog niet eerder gezien. Maar het bleek uit Nederland te komen! Beach & Bandits was de naam van het merk. Hier moest ik meer van weten dus ben ik bij thuiskomst direct gaan kijken. En wow ze maken heel veel leuke UPF 50+ shirts! YES!!! Shirtjes, maar dus ook ‘pakken’ en met lange mouwen. Top! Want je kind beschermen tegen de zon is echt heel erg belangrijk, en Thanks to Beach & Bandits kan dit EINDELIJK! in stijl!!!!

 

www.beachandbandits.com

LEES OOK: DE HELE ZOMER BESCHERMD TEGEN DE ZON MET BEACH AND BANDITS

Vorige artikel

10 Happy Playrooms

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.