MAKII; TURBO GROTE KLEURPLAAT

Makii2015-11 Makii2015-29 Makii2015-45 Makii2015-59Makii2015-30

Vervelen? Door de turbo grote kleurplaat die Makii onlangs lanceerde hoeft dat zeker niet! Nodig al je vrienden uit want je kan met z’n tienen te gelijk werken aan een XXL groot kunstwerk! Dat wordt urenlang verdwalen in je eigen kleuravontuur.

Dit supersize initiatief komt van Idris van Heffen en Mielo Pouwer, twee illustratoren uit Rotterdam. Hun doel is de creativiteit van kinderen te laten exploderen. De turbo grote kleurplaat heeft een afmeting van bijna 1 bij 1.50 meter en staat bomvol vrolijke karakters die wel wat kleur kunnen gebruiken. Bij de kleurplaat komt een mini-avonturenboek en vier kaarten om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen en samen te kleuren. De turbo grote kleurplaat is er in de thema’s ‘Stad’, ‘Jungle’ en ‘Museum’ en kost €9.95.

Naast turbo grote kleurplaten bestaat de wereld van Makii uit art prints, wenskaarten, muurschilderijen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’ waarmee je een eigen art print kan ontwerpen. Makii ‘art prints’ bieden negen ontwerpen. Ieder ontwerp is gedrukt in een oplage van 200 stuks en met de hand gesigneerd en genummerd. Een art print kost €35 (of €55 met lijst).

www.makii.nl

LEES OOK; 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.