CITYMOM PRESENTS; DE VERNIEUWDE STOKKE XPLORY

STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl

De award winning Stokke® Xplory® zette al bij zijn lancering in 2003 de wereld van kinderwagens op zijn kop, maar is nu – vijftien jaar later – volledig vernieuwd én verbeterd. De nieuwe Stokke Xplory heeft een multifunctioneel ontwerp waarbij op elk vlak verbeteringen zijn aangebracht, zowel praktisch als wat de looks betreft. Deze wagen is volgens CITYMOM daarom de meest elegantste en meest gebruiksvriendelijke kinderwagen in het assortiment!

Zoals je ook van de eerdere Stokky Xplory gewend bent is elke centimeter ontworpen om de ouder en het kindje dichter bij elkaar te brengen en om de band te verstevigen. Deze nieuwe kinderwagen is dan ook de perfecte weerspiegeling van waar Stokke voor staat: de relatie tussen ouder en kind staat centraal, én volledig ontworpen om mee te groeien met je kind. Een kinderwagen is een investering dus dat de wagen met je kind meegroeit is natuurlijk erg belangrijk.

Ook is goed naar ouders geluisterd bij het ontwerpen: ouders hebben nu meer keuze wat betreft kleur en materialen, een ruimere boodschappentas, verbeterde opvouwbaarheid en vernieuwde reiswieg. Ik merk het meteen als ik de wagen voor het eerst uitklap, dit gaat nog soepeler dan voorheen. De nieuwe Stokke Xplory is nu met één simpele stap in te klappen, door een eenvoudige opvouwtechniek waarvoor je zelfs maar één hand nodig hebt.

Helemaal onder de indruk ben ik van het materiaal waarmee de wagen is uitgevoerd. Grijs maar de stof ziet er super luxe uit. Daarnaast is de stof waterafstotend en biedt het UPF 50 bescherming. De met dons gevoerde zitting is voorzien van een met kunstleer beklede beschermbeugel, ook dit geeft een luxueuze uitstraling.

Nog meer pluspunten; de innoverende handgreep is in hoogte verstelbaar, waardoor het aan te passen is aan ieders voorkeuren, hoe lang je ook bent! Wat ik ook een punt vind dat is verbeterd, is de uitneembare, ruime boodschappentas. Deze nieuwe tas heeft een inhoud van wel 32 liter en is gemakkelijk schoon te maken.

Ook is de overkapping verlengd, om je kindje extra schaduw en bescherming te bieden als het buiten warmer wordt. De voetsteun is samen met een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om baby’s optimale steun aan hun benen te geven. Kleine bungelende beentjes worden hiermee vermeden, hoe oud of groot je kindje ook is. De in hoogte verstelbare zitting zorgt er daarnaast voor dat je je kleintje zo hoog kunt zetten dat je elkaar in de ogen kunt kijken!

Meer info? Check stokke.com

Photo’s by Eva Leget. 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.