ELVIS & OTIS; MUST VISIT (WEB)SHOP IN ROTTERDAM

Elvis & Otis

Opeens zag ik het in mijn instafeed voorbij komen, mooie foto’s van het instagram account van Elvis & Otis. Er zijn al zo veel webshops met kinderkleding maar toch viel deze op! Niet alleen door de naam (te leuk!) maar ook door hun mooie foto’s en vooral de mooie producten die ze verkopen. Daar moest ik meer van weten! Elvis & Otis bleek niet alleen een webshop te zijn, maar ze hebben ook een offline store! Tijd om jullie dus met hun kennis te laten maken!

Elvis & Otis is een online en offline store met mooie exclusieve merken. Ze verkopen niet alleen kinderkleding maar ook accessoires, speelgoed, boeken en lifestyle producten.

De stenen winkel is gevestigd het Zwaanshals in Rotterdam waar je hierboven kan zien hoe die eruit ziet! Pretty nice!

De merken die ze verkopen zijn eindeloos, zie de lijst hieronder!

Allemaal even fijn! Wat betreft de webshop vind ik vooral in het menu super makkelijk dat je kan zoeken op een cadeau tot een bepaalde prijs. Dus ze hebben een pagina vol met Cadeaus tot 10 euro, cadeaus tot 15 euro, etc. Ideaal toch!

Ik raad vooral aan zelf even een bezoekje te brengen aan de (web)shop zodat je al het moois zelf kan aanschouwen! Maar wees gewaarschuwd, hier ga je niet met lege handen weg.

Maar dat wil je ook niet!

Adres: Zwaanshals 325A | 3035 KK Rotterdam | info@elvisandotis.com

Openingstijden: Maandag: gesloten | Dinsdag: op afspraak | Woensdag: 12.00 – 17.00 uur | Donderdag: 12.00 – 17.00 uur | Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur | Zaterdag: 12.00 – 17.00 uur | Zondag: gesloten

elvisandotis.com

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.