KIDS CONCEPTSTORE ‘LE FANFARE’ OPENT 2E VESTIGING IN 010

Le Fanfare Hillegersberg

Kennen jullie de twee kindviendelijke vestigingen Juffrouw van Zanten in Rotterdam? Zij breiden verder uit, met hun kids conceptstore Le Fanfare.

Le Fanfare is een conceptstore waar in ontdekt mag worden. Een fijne warme omgeving waar aan iedereen wordt gedacht; de ouder die verrast wil worden met een breed aanbod aan kleding, speelgoed en kinder-lifestyle, maar ook het kind dat dingen wil aanraken en verwonderd moet zijn na een bezoekje aan de winkel.

De winkel heeft een in het oog springende uitstraling. Alle elementen stralen feest en plezier uit. Speelgenot en beleving zijn hierin heel belangrijk. Ze willen iedere onze bezoeker inspireren, maar ook terug naar vroeger halen met producten en kleding met een nostalgische uitstraling. Naast de fysieke winkel is ook hun webshop live gegaan.

In de selectie van de merken die verkocht worden bij Le FanFare is duurzaamheid heel belangrijk. Alle kledingmerken die ze voeren maken gebruik van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, GOTS gecertificeerd, wol, hennep, bamboe of polyester van gerecyclede materialen. Ook in alle lifestyle producten en bij de selectie van speelgoed is duurzaamheid een belangrijk criterium!

Bij Le Fanfare verkopen ze een grote verscheidenheid aan merken; speelse merken met vrolijke kleuren en prints, merken met een knipoog naar vroeger, maar ook merken voor de echte mini me’s met mooie luxe stofjes en modelletjes die je voor jezelf zou willen. Voor kinderen van 0 tot 8 jaar heeft Le FanFare een vrolijk aanbod kinderkleding in de maten 50 t/m 134.

Freericksplaats 25, 3054 GL Rotterdam

2e vestiging in Kralingen

Woensdag 9 juni heeft Le Fanfare haar tweede locatie op de Lusthofstraat in Kralingen geopend. De winkel gaat van start als een pop-up store en zal zich later ontwikkelen tot een grote winkel vol duurzame baby- en kinderkleding, speelgoed en lifestyle. 

Een bezoek aan de winkel is niet alleen een feestje door het mooie aanbod, maar vooral ook vanwege alles wat je er mag aanraken en kunt beleven. De nieuwe winkel in Kralingen vestigt zich in een pas gerenoveerd pand. Momenteel wordt er hard gewerkt om hier een versie 2.0 neer te zetten. Tot die tijd is er in de pop-up ook al genoeg te ervaren en beleven. Zo kun je er toffe items uit de laatste herfst/wintercollectie scoren tijdens de sample sale én zal er een heus snoepwinkeltje te vinden zijn.  

Ondernemers Judith en Reinder Prins zijn Le Fanfare gestart na het verwezenlijken van hun horeca-droom: Juffrouw van Zanten. Als ouders van 5 weten zij als geen ander hoe groot de behoefte aan plekken is waar kids zich vermaken terwijl ouders ook genoeg me-time ervaren. Hiervoor doken zij in de wereld van speelgoed en werd gaandeweg het idee voor Le Fanfare geboren. Een winkel die zowel voor (groot)ouders als kinderen een feestje is om te bezoeken. 

 Lusthofstraat (Kralingen), Rotterdam

www.lefanfare.nl

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.