NAAR JUFFROUW VAN ZANTEN IN ROTTERDAM WIL JE HEEN MET JE KIDS

Dat je als moeder fan bent van Juffrouw van Zanten zowel in Kralingen als in West, lijkt me duidelijk. Heerlijke speelplek, lekker eten en genoeg tijd om bij te kletsen met jouw gezelschap. 

Juffrouw van Zanten West heeft nu een nieuwe avondkaart vol nostalgisch comfortfood.

De dagen worden steeds korter en kouder: dat vraagt om knusheid, gezelligheid én verwarmende gerechten waar je blij van wordt. Ultiem comfortfood. De nieuwe avondkaart van Juffrouw van Zanten op de Tweede Middellandstraat is een samenstelling van gerechten waar iedereen in de koude winterperiode zo naar hunkert.

De dinergerechten sluit perfect aan op het Juffrouw van Zanten-gevoel waar velen inmiddels mee bekend zijn: de hotspot waar iedereen welkom is. De kleintjes kunnen spelen en smullen, terwijl hun ouders genieten van een goede kop koffie en een heerlijke ontbijt- of lunchgerecht.  Juffrouw van Zanten wil deze fijne sfeer graag doortrekken naar de avonden.

Malse kipsaté met ambachtelijke frietjes, vegetarische zacht gegaarde bietenburgers en winters stoofvlees met gekruide bospaddenstoelen: bekende gerechten in een Juffrouw van Zanten-jasje, om je vingers bij af te likken.

Kids kunnen zelf een lekkere Bento Bowl samenstellen, waarbij er keuze is uit heerlijke seizoensgebonden groenten.

Voor de kinderen is er genoeg vermaak; bakken met gesorteerd speelgoed (die je in de tafel kunt hangen, dit wil je thuis!), een heerlijke kaart en hele fijne, relaxte, gezellige bediening.

Waar je in Kralingen je hart kunt ophalen bij het binnen spelen, is er in West meer ruimte om de kids een frisse neus te laten halen. Achter de zaak hebben ze namelijk een piepklein binnenplaatsje waar de kids ongestoord in het speelhuisje of in de zandbak kunnen spelen. 

Lusthofstraat 27, Rotterdam Kralingen
Tweede Middellandstraat 27 Rotterdam West

Kralingen: ma van 8:45 tot 18:00 uur
West: donderdag t/m zondag van 8:45 tot 21:00 uur

juffrouwvanzanten.com

LEES OOK:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.