fbpx

JUFFROUW VAN ZANTEN – ROTTERDAM

Juffrouw van Zanten West Juffrouw van Zanten West Juffrouw van Zanten West Juffrouw van Zanten West Juffrouw van Zanten West

Dat ik, als moeder van 2 kinderen, fan ben van Juffrouw van Zanten in Kralingen, lijkt me duidelijk. Heerlijke speelplek, lekker eten en genoeg tijd om bij te kletsen met jouw gezelschap. Maar nu heeft Juffrouw van Zanten een 2e locatie geopend, in Rotterdam West.

Wederom is het weer een heerlijke, deze keer niet al te grote, zaak. Zij hebben weer bakken met gesorteerd speelgoed (die je in de tafel kunt hangen, dit wil je thuis!), een heerlijke kaart en hele fijne, relaxte, gezellige bediening. Waar je in Kralingen je hart kunt ophalen bij het binnen spelen, is er in West meer ruimte om de kids een frisse neus te laten halen. Achter de zaak hebben ze namelijk een piepklein binnenplaatsje waar de kids ongestoord in het speelhuisje of in de zandbak kunnen spelen. Terwijl jij dan geniet van een geroosterde snee brioche met avacadocrème, gepocheerd ei, bacon en rucola…papa’s en mama’s in 010, geloof me, hier wil je heen.

Lusthofstraat 27, Rotterdam Kralingen
Tweede Middellandstraat 27 Rotterdam West

Kralingen: ma van 8:45 tot 18:00 uur
West: di t/m vr van 8:45 tot 20:00 uur
za en zo van 8:45 tot 18:00 uur

juffrouwvanzanten.com

LEES OOK:

Blog by Tessa van der Veer @tessepes21

Mijn naam is Tessa, 36 jaar, moeder van Jàde en Seth, gek op lezen, reizen en (online)shoppen voor de kids en sinds kort gastbloggert bij CITYMOM. En nee, die t is geen typfout, want je hebt hier te maken met een Rotterdammer in hart en nieren! Ik verheug me er dan ook erg op om alle leuke (kidsproof) hotspots in Rotterdam e.o. met jullie te delen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.