FOODHALLEN ROTTERDAM OPENT EERSTE NEDERLANDSE BABYRESTAURANT

Foodhallen pop up restaurant de kleine keuken 1 Foodhallen pop up restaurant de kleine keuken 1

De Foodhallen in Rotterdam hebben een bijzondere primeur: tot 14 juli 2019 vind je er het eerste Nederlands pop-up babyrestaurant ter wereld, de Kleine Keuken.

Lekker en gezond

Het pop-up babyrestaurant wordt gerund door Kirsten Toeset van babyvoedingmerk de Kleine Keuken. De Kleine Keuken is gespecialiseerd in verse biologische maaltijden voor baby’s, presenteert een lekkere en gezonde menukaart voor de allerkleinsten.

Een paar van hun populairste gerechten hebben ze op de kaart staan, zoals zalm met zoet aardappel en doperwtjes en pompoenrijst met een pietsie kerrie en kokosmelk.

Ook vind je er gezonde biologische tussendoortjes voor de wat grotere kinderen. De inrichting is speels en vooral heel groen. Natuurlijk is er over alle factoren nagedacht die het voor ouders met kleintjes prettig maken om uit eten te gaan. Zo staan er Stokke kinderstoelen, zodat je je kindje niet op schoot hoeft te houden.

Logische primeur

Het babyrestaurant is het eerste in zijn soort in Nederland en daarom past het perfect binnen het pionierende concept van de Foodhallen. De Foodhallen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een tijdelijk babyrestaurant past dus perfect in hun filosofie. In de roodhallen vind je tussen de 15 zeer uiteenlopende foodconcepten, van streetfood tot haute cuisine.

Pop-up babyrestaurant De Kleine Keuken
De Foodhallen Rotterdam
Wilhelminakade 58
3072 AR Rotterdam

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.