DE FAVORIETEN VAN KIRSTEN VAN DE KLEINE KEUKEN

Kirsten Wegener-Toeset

Kirsten Wegener-Toeset (39) is moeder van Kiki (8), Billie (6) en Benja (4) en oprichter van ‘de Kleine Keuken’ en ‘de Kleine Badkamer’. Gezonde, biologische voeding en 100% natuurlijke verzorging voor kinderen. 

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen?

Café Melksnor in Amsterdam is leuk. Rhijnauwen in BunnikDe Moestuin in Utrecht, de kinderen kunnen daar zelf fruit plukken, spelen en ik kan koffie drinken. Sowieso zijn zelfpluk tuinen met kinderen echt te gek, google maar eens. Maar ik kook ook veel thuis met de kinderen. Als ze zelf iets koken dan gaat het er extra makkelijk in. Billie van 6 kan inmiddels helemaal zelf een stapel pannenkoeken bakken, top!

BLENDER

Blender

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?

Er is niet echt 1 winkel favoriet, ik shop her en der, maar met name online. Ik ben nog wel op zoek naar een winkel vol duurzame producten voor kinderen, zowel kleding als speelgoed. Conceptstore Blender in Amsterdam vind ik leuk, en daar verkopen ze veel lekkere producten van de Kleine Keuken.

Kroatie

Kroatie

3. Wat is je favoriete plek om met kinderen met vakantie te gaan?

Met een grote camper naar Italië, Frankrijk of Kroatië. Zwerven, lekker eten en veel plekken zien. Avontuurlijk, maar je hebt wel alles wat je nodig hebt bij de hand.

Pom de Luxe

PomdeLuxe

4. Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Vintage! Ik koop veel op marktplaats, dat kan zo goed voor kinderen. Vooral voor meiden, het blijft supermooi. En ik hou van alles van bio katoen. Voor jongens is Pompdelux leuk en gaat lang mee! Wel zo handig met twee boys☺

De Kleine Badkamer

5. Wat is je favoriete product voor kinderen?

Producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zonder troep. Zowel in voeding, verzorging als kleding let ik daar stevig op. Natuurlijk ben ik heel blij met onze nieuwe verzorgingslijn ‘de Kleine Badkamer’, daar hebben we lang aan gewerkt, totdat we de perfect milde, 100% natuurlijke formule voor shampoo, badolie en sheabutter hadden gevonden. Ontzettend geschikt voor kindjes met een droge of gevoelige huid. Met name de Sheabutterzalf, die is echt voor alles goed!

babyccinokids

6. Bij welke webshop winkel je het liefst voor je kids?

Marktplaats, daar is echt alles vindbaar, betaalbaar en duurzaam. Er zijn al genoeg spullen in de wereld. Greenjump voor alle praktische dingen als broodtrommels, bekers, enzo. En Babyccinokids.com is een prachtige, inspirerende webshop & site!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

2 Reacties

 1. Anne

  Juffrouw Slak in Haarlem is een goede winkel voor duurzame kleding en speelgoed

  Antwoord
  • Bettina

   Dank je wel voor je leuke tip!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.