LET’S GOSOAKY! (GOO-SOO-KIE)

 

GOSOAKY SS19 CITYMOM.nl GOSOAKY SS19 CITYMOM.nl GOSOAKY SS19 CITYMOM.nl GOSOAKY SS19 CITYMOM.nl

GOSOAKY SS19 CITYMOM.nl

Fitz draagt de Lazy Geese Unisex Lined Raincoat

Veel te vaak strooit in Nederland het slechte weer roet in het eten als je net leuke plannen hebt gemaakt om met je kids naar buiten te gaan. Jammer toch? Juist hierom heeft GOSOAKY een ware missie: de allerbeste OUTERPROOFS voor alle kinderen maken, ongeacht waar ze wonen.

Hun OUTERPROOF kleding is altijd 100% waterproof, technisch, fashionable en elke dag draagbaar. Alles van GOSOAKY is gemaakt van wind- en waterafstotend materiaal. De items zijn multifunctioneel en willen dolgraag het hele jaar gedragen worden.Hun grootste liefde voor mode en speelsheid én liefde voor  materialen maakt dat elk seizoen de collectie wéér verrassend en spannend is!

SUNDAY BEST

SS19 staat voor “ Sunday Best”; een klassieke collectie met een moderne twist.
Sunday Best is een ode aan de dagen dat kinderen buiten speelden. De collectie houdt in: nieuwe, kleurrijke prints; ademde en lichtgewicht sto en; 3-in-1 jassen; grote strikken en klassieke prints; varsity bombers, coach jackets en zomer parka’s!

Het zou geen GOSOAKY zijn als er geen speciale details aan de jassen zitten, hier zijn kinderen dol op natuurlijk! Verstopte backstraps waarmee je je jas op je rug kunt dragen en als een echte superheld over het schoolplein kunt rennen. Geheime capuchon in de binnenkant van je jas… Of wat dacht je van broekzakken in de vorm van een handje zodat je altijd naar je vrienden kunt zwaaien?

 

ADULT COLLECTION GOSOAKY

Naast de kindercollectie hebben ze ook een volwassen lijn. Perfect om te matchen met de kleintjes. CITYMOM schreef daar al eerder over. Naast de klassieke jassen brengen ze dit seizoen nieuwe gevoerde jassen met dropped shoulder en grote colourblocks. Beide jassen kunnen gedragen worden met uithaalbare binnenjassen om extra warm te blijven.

Let’s GOSOAKY! (GOO-SOO-KIE)

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.