CLUB CINQ; SUMMER CHIQUE ITEMS!

Club Cinq | CITYMOM.nl 3 Club Cinq | CITYMOM.nl 2 Club Cinq | CITYMOM.nl 1 Club Cinq | CITYMOM.nl 4 Club Cinq | CITYMOM.nl 5

Club Cinq; geen hippe club in St. Tropez maar een kledingmerk voor jouw kind. In het luxe Conservatorium hotel in Amsterdam-zuid vind je een aantal prachtige exclusieve winkels. Via de ingang in de van Baerlestraat, waar de deur deftig voor je wordt opengehouden, loop je de trap op van het hotel en direct links om de hoek zit de kinderkledingzaak Club Cinq.

Een echte winkel kan je het gezien de vierkante meters bijna niet eens noemen, het ziet er meer uit als een grote walk-in-closet. Een smalle ruimte met aan een zijde een hele hoge kast die je dolgraag thuis voor jezelf zou willen hebben met verfijnde kinderkleding. Het is een klassieke stijl op een eigentijdse wijze.

Je denkt direct dit is Italiaans of Frans maar het meeste wordt met de hand geproduceerd in Nederland. Alle materialen, het katoen, het linnen voelen prachtig aan. De kleuren zijn redelijk basic zonder dat ze saai zijn. Mooi azur-blauw, fris gestevend wit, taupe, zachtgrijs, en ook wat roze voor de meisjes. Alles is mooi en niks is saai. Je ziet gewoon als je dit aantrekt zit het mooi en goed.

Een overhemdje met of zonder kraag, een rokje of jurkje of de casual kleding als joggingbroekjes en ook badmode. De rust die de kleding uitstraalt zonder saai te zijn is echt even een verademing in tegenstelling tot de bedrukte kleding die je veel om je heen ziet. Ook mocassins hebben ze in alle kleuren. Ze verkopen ze als unisex, persoonlijk is het mijn stijl meer voor jongens. Ook hier geldt dat je goed kan mixen and matchen.

Wil je het toch wat stoerder maken: een linnen overhemdje voor een jongen van Club Cinq met een korte donkerblauw klassieke short van Zara en een paar moccasins van Club Cinq of een wat stoerdere maar rustige sneaker. Juist met zulke goede basics als Club Cinq kan je geweldig mixen and matchen in je eigen kast, bij hen in de winkel of met andere merken. Eigenlijk is het een merk zoals je het voor jezelf ook wilt hebben, een paar goede basics dat goed zit en je kan eindeloos combineren. Het is de moeite waard! Natuurlijk hebben ze ook een webshop!

clubcinq.com

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog

Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.