BLENDER KIDS CONCEPTSTORE & CAFE – AMSTERDAM

BLENDER KIDS CONCEPTSTORE & CAFE - AMSTERDAM

Tijdgebrek, we kennen het allemaal. Nog snel een cadeautje kopen voor een partijtje, daarna racen naar de kapper om uiteindelijk toch nog te laat bij je lunchafspraak te zijn… Je wilt het allemaal, maar het is zo lastig te combineren. Hier liepen Rolien en Eline, beide moeder van drie kleine kinderen, regelmatig tegenaan en op zoek naar een gezellige en relaxte plek in Amsterdam-Zuid waar ze met vrienden én kids een broodje konden eten, maar ook winkelen, werd Blender Kids Conceptstore & Café bedacht.

Store: Kinderkleding (0-12 jaar), kindermeubels (op maat), cadeautjes en speelgoed vind je in de Blender Store. Daarnaast verkoopt Blender ook accessoires voor moeders!

Cafe: In het Blender Café kun je de lekkerste broodjes en taart eten of gewoon wat drinken terwijl de kids zich vermaken in de ruim opgezette speelruimte. De menukaart houdt rekening met alle leeftijden! Blender probeert zoveel mogelijk verantwoorde producten te serveren. Kinderstoelen aanwezig!

Kinderfeestje: Blender organiseert regelmatig pub quizzen, kook- en knutselworkshops. Informatie hierover vind je op de website. Bij Blender kun je ook je partijtje vieren, uiteraard met de aller lekkerste taart! Neem voor meer informatie contact op.

Kinderkapper:  op zaterdag en zondag is de kinderkapper aanwezig. De kosten voor een knipbeurt zijn €17.50. Mail om een plekje te reserveren!

Adres:
Ruysdaelstraat 9-11-13
1071 WX Amsterdam
020 8452615
hallo@blenderamsterdam.nl

Website:
www.blenderamsterdam.nl
Openingstijden:
Maandag 09.15 – 17.30
Dinsdag 09.15 – 17.30
Woensdag 09.15 – 17.30
Donderdag 09.15 – 17.30
Vrijdag 09.15 – 17.30
Zaterdag 09.15 – 17.30
Zondag 09.15 – 17.30

 

 

 

2 Reacties

 1. Maaike

  Is er zaterdag of zondag nogplek bij de kinderkapper voor 2 jongens van 4 en 5?

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Maaike, je stuurt nu een berichtje naar CITYMOM! Als je een plekje bij de kinderkapper van BLender wilt reserveren moet je hun zelf even bellen! Dank je wel!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.