SUPERMERCADO; KIDSPROOF HOTSPOT IN ROTTERDAM

Supermercado Rotterdam 3Supermercado Rotterdam 8Supermercado Rotterdam 2 Supermercado Rotterdam 4 SUPERMERCADO ROTTERDAM 5 Supermercado Rotterdam 6 Supermercado Rotterdam 7 Supermercado Rotterdam 9 Supermercado Rotterdam 10

 

Al slenterend door de bekende (ooit beruchte) Witte de Withstraat in Rotterdam kom je veel leuke tentjes tegen. Schijnt de zon dan stroomt de straat meteen vol. Gezellig geroezemoes komt je tegemoet. Met een kinderwagen slinger je op drukke dagen door het – hippe gin-tonic drinkende – Rotterdamse publiek. Niet echt kidsproof, zeg maar. Des te fijner dat daar verandering in is gekomen. De Witte de Withstraat kent opeens een super leuke kidsproof hotspot. In het pand van de voorheen bekende cocktailbar Blender is Supermercado geopend. Een kleurrijk, fris, nieuw restaurant met ’n Latijns-Amerikaanse keuken. Lees…overheerlijke mini-taco’s, churros, steaks, salades, patatas, cerverzas etc. De summer-vibes komen je tegemoet zodra je binnenstapt. Op grote terras voor de deur is het ook prima vertoeven.Kidsproof betekent minimaal ’n kinderhoek en daar is in Supermercado veel aandacht aan besteed. In de Mini-Mercado kun je je kroost met ’n gerust hart laten spelen. Er is genoeg ‘spul’ voor verschillende leeftijden. Aan kinderstoelen geen gebrek en er staan verschillende gerechten op de kaart waarmee je kids ook blij maakt. Vamos à Supermercado dus!

Openingstijden: Zondag t/m donderdag 15.00 – 01.00 // Vrijdag en zaterdag 15.00 – 02.00

Schiedamsevest 91, 3012 BG Rotterdam // supermercadorotterdam.nl

 

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen met jullie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.