SIKI KIDSSTORE EINDHOVEN

siki-kidsstore

Siki Kinderwinkel is een life-style kinderwinkel met voornamelijk kleding voor kinderen van 0-14jr. Ze verkopen gewoon mooie kleertjes van hippe merken. Allemaal net wat anders dan normaal en van goede kwaliteit. Bij Siki zie je dan ook veel kleur en prints in de collectie en verrassende (nieuwe) kleine labels van Nederlandse en Scandinavische bodem. Denk aan merken als Mini Rodini, Kik Kid en Petit Louie. Ook hebben ze kleine cadeautjes en leuke woonaccessoires.  www.sikiwebwinkel.com

Maar als je in de buurt van Eindhoven bent, is het zeker de moeite waard om even om te rijden naar Strijp S. Het ligt buiten het centrum van Eindhoven en is hèt nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven waar diverse stromen van mensen samenkomen. Omdat ze er wonen, om er te lunchen, koffie te drinken, te winkelen en te werken.Siki zelf is te vinden in de Urbanshopper. Een uniek en exclusief winkelcentrum op Strijp-S met 20 bijzondere winkels, dè plek voor shoppers die wel eens iets anders willen beleven. Je kan er nog meer shoppen voor je kids, voor je manlief, voor je huis en natuurlijk voor jezelf!

urbanshopper.nl

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.