LEUKSTE KIDSPROOF HOTSPOTS ‘WOENSEL WESTSIDES STORES’ IN EINDHOVEN

westside stores Eindhoven
Wie op zoek is naar vintage, alternatief & multi-culti, moet zeker de Woensel Westside Stores bezoeken in Eindhoven. Of zoals ze zichzelf omschrijven: Origineel. Eigenwijs. Een beetje underground. Je kan er ook leuke kidsproof hotspots vinden! 

Woensel West staat van oudsher niet bekend als de beste buurt van Eindhoven. Maar mede door de slechte reputatie uit het verleden, zijn ze de afgelopen jaren flink bezig geweest om de wijk een positieve boost te geven! En nog steeds. De ‘beruchte’ Edisonstraat is deels omgetoverd tot een echte bontgekleurde winkelstraat. En dan een winkelstraat waarin in veel kleine pandjes parels van winkels, eetgelegenheden en andere leuke initiatieven zijn gevestigd. Een plek waar veel jonge ondernemers een start maken.

Mijn favorieten stores rondom kids:

1. Kidskartel

Nummer 1 is absoluut Kidskartel! Een grote winkel waar van alles te doen is. Je shopt er voor 2e hands- en outlet merkkinderkleding en originele cadeautjes. Tip: je kan hier ook zelf kinderkleding en speelgoed heen brengen voor de verkoop waarna je de winst deelt. Maar het is nog veel meer. Je kan er ook lekker lunchen en ze organiseren kinderfeestjes en babyshowers op aanvraag. Als je de facebookpagina in de gaten houdt, worden er ook nog regelmatig leuke activiteiten/workshops georganiseerd zoals laatst een workshop haarvlechten voor papa’s en participizza’s maken! Edisonstraat 150| kidskartel.nl

2. Hella’s Home

Bij Hella’s Home kan je terecht voor allerlei originele, functionele en vooral vrolijke gekleurde producten voor je huis of om aan iemand cadeau te doen. Er is een kinderspeelhoekje aanwezig en er is ook veel te koop via haar webshop. Denk aan merken als RICE, Kikkerland en A Little Lovely Company. Fijn: in Eindhoven wordt het zelfs gratis bezorgd!
Edisonstraat 26 |  www.hellashome.nl

3. Kleine Duimpjes & Apenkopje

Als webshops bestaan ze al veel langer. Kleine Duimpjes, gespecialiseerd in duurzame producten rondom natuurlijk en antroposofisch ouderschap. En Apenkopje, waar je terecht kunt voor babykleertjes en stoere outfits voor peuters tot pakweg 5 jaar. En ook voor speelgoed en allerlei leuke accessoires. Edisonstraat 141 | www.kleineduimpjes.nl

4. Coffee & Sweets

De liefhebber van koffie kan onder andere terecht bij Coffee & Sweets! Edisonstraat 107

Het ligt buiten het centrum van Eindhoven waardoor veel cityhoppers het wellicht overslaan of er niet bekend mee zijn. En ikzelf moet ook eerlijk toegeven dat ik het met regelmaat vergeet… Desalniettemin wil ik mensen er wel bekend mee maken! Er zit namelijk erg veel leuks en is het echt de moeite waard om met de auto dat stukje verder te rijden, met de bus 10 minuten te rijden vanaf het centrum of met de trein uit te stappen bij Station Strijp S (loopafstand).

LEES OOK:

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.